- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.501
İyiyim bebişim,çay içtik,son toparlama,,sonra tumbada yatakIcimdekiSonsuzDeniz Canım nasılsın?
Marlanın çeyizini önden göndericez,valiz yetişmiyo çılgın hatuna@_Marla_ Bdv' nin çılgın hatunu nasılsın canım ?
Ablam büyük galiba terledim diyor:)okuldan gelince girdi banyoya küçükler de banyo kapısında bici bici ani bici:))Hoş buldum canım sağol.
Bende iyiyim evdekiler bşraz önce yattılar bende siazlere bakayım dedim..
İyi geceler bak keratalara bu saatte ne banyosu öyle:)
Ablam büyük galiba terledim diyor:)okuldan gelince girdi banyoya küçükler de banyo kapısında bici bici ani bici:))
Marlanın çeyizini önden göndericez,valiz yetişmiyo çılgın hatuna
Ben de taşınıcam yanına zaten
Ikizleri iki gün oldu yikamadim su kuşu oldular yaa hergün banyo:)Yerim onları varya bıcır bıcır konuşmaları muhteşem yaaa:))
Şenlik var deseneSağol canimm iyiyim bebelerle uğraşıyorum:) üçüde bu saatte banyo istiyorlar:)
Ohh Allah rahatlık versin canımİyiyim bebişim,çay içtik,son toparlama,,sonra tumbada yatak
Nasıl oldu prensesin?
Ikizleri iki gün oldu yikamadim su kuşu oldular yaa hergün banyo:)
Ama biraz hasta gibiyiz diye sojmadim yarin banyo günü ablam sende gel:)
Senin minnagi da getiee ♥♥♥♥Şenlik var desene
Oyyy miss kokulular
Ev sicak ama banyoda uzun duruyoruz işte amac tamamen oyun:)Dikkat et yinede kış mevsimi şifayı kapmasınlar sonra..
Ya yerim ya,maşallah:)))Ablam büyük galiba terledim diyor:)okuldan gelince girdi banyoya küçükler de banyo kapısında bici bici ani bici:))
Şükür allaha,gerisi kolay inşallah,güzelce uyusun kuzucum♡Şenlik var desene
Oyyy miss kokulular
Ohh Allah rahatlık versin canım
Çok şükür biraz daha iyi ilaçlarda tam fayda etmeye başladı. Şimdi uyutuyorum
Ben de sığarmıyım abla,uyku tulumum var zati,kıvrılır yatarım köşede :)))@_Marla_ ya benim koğuşu tahsis ediyorum 10 yıldızlı mübarek
Ben de sığarmıyım abla,uyku tulumum var zati,kıvrılır yatarım köşede :)))
Canım benim Rabbim yaşatmasın bir daha o günleri
Çok şükür
Amin hepsine♡♡♡@tuzsuz_ruh canım arkadaşım sana da Rabbim bir daha yaşatmasın o olayı
Evinde eşinle inşallah Allahım nasip ederse yavrunla sağlıklımutlu huzurlu yılların olsun
Amin canım ,Allah razı olsunAkaba Rabbim sana da bir an önce ayağa kalkma gücü şifa versin
Gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Ooo ben bi banlanıp gelcemNe demek buyur sende,zati koğuşum bana özel yapıldı,masaj sauna spor salonu bilem var..
Ooo ben bi banlanıp gelcem
Duramam ablaa,şimdi birileri banlanır manlanır,anahtar yok kimsede di mi?Sen dur burda kıdemli ben varken sen güme gitme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?