- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.101
Valla ah etmedim
sağol canımda pek afiyet olamayacak gibiSana da günaydın canım :) afiyet olsun
Yağıyor duruyor sonra tekrar başlıyor canım. Yerler ıslak hemen eriyor yağan karince bilek kibarım,oraya yağıyo mu kar?
GönderiimYağıyor duruyor sonra tekrar başlıyor canım. Yerler ıslak hemen eriyor yağandabenim kuzu yine hayal kırıklığına uğradı. Biraz kar gönder buraya
Nen bu Alaska memleketi ne soğukmuş,Hele de Mayami'den sonra
Bizde güya kar memleketindeyiz ama kaç yıldır doğru düzgün kar gördüğümüz yok. Ankaranın kuru ayazına mahkum oldukGönderiim
Görmemişin bi karcağzı olmuş,habire foto çekip koymuş obaya ahahhaAma napiim görmedim hakkaten de
Örgü,tığ bilmem ki ben
Bizim bu Alaska,sizin o Sibirya'dan rakım olarak daha yüksekmişBizde güya kar memleketindeyiz ama kaç yıldır doğru düzgün kar gördüğümüz yok. Ankaranın kuru ayazına mahkum olduk
Annen öğretsin,ben de pek yapmam ama basitleri bilirim,eşsiz bir terapiÖrgü,tığ bilmem ki benmaalesef..
Elişi konularında pek bi beceriksizim
Megg oralar nereler ne güzell yağmıss ya buralarada gelse keske
Denemedimi sanıyosun? Denemedim mi..Annen öğretsin,ben de pek yapmam ama basitleri bilirim,eşsiz bir terapi
AaDenemedimi sanıyosun? Denemedim mi..
Defalarca..
Olmüyür
Beynimin o lopu çalışmiyür adeta
Burası iç Ege canımMegg oralar nereler ne güzell yağmıss ya buralarada gelse keske
970Aaboşver o zaman zorlama
Orasının rakımı kaç meeeg,burası 230
ooo,gerçi burası yüksek değilse de yakındaki dağdan etkileniyor,palandöken kılığına giriyor kışın
Izmirden Pardon Mayami'den gelirken yolda dikkatimi çeken şey,uzaklaştıkça Izmir'den,dağlar kısaldı küçüldü,kısaldı.ooo,gerçi burası yüksek değilse de yakındaki dağdan etkileniyor,palandöken kılığına giriyor kışın
Bizim Tuzsuz'un nazarı da değmez ama canımsağol canımda pek afiyet olamayacak gibikek önce kabardı sonra fısss diye söndü. Kısmet değilmiş
Izmirden Pardon Mayami'den gelirken yolda dikkatimi çeken şey,uzaklaştıkça Izmir'den,dağlar kısaldı küçüldü,kısaldı.
Buraya vardığımızda dağların zirvesiyle aynı konumdaydık:))
Benim aklım keşkekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?