- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.141
He he,milli porselenimizAlaska porselen
Biz gidip alalımSibel getiricekti,ben kazan mazan görmedim ama
Ay canım bende hiç olmadı ama yoktur bir şey inshallahNapiyonuz kizlar ya benim canim skldi belim agridi once sonrada kahve leke geldiher ctesi leke geliyor nedense anlamiyorum cok korkuyorum
Ellerine sağlık tatlım
Cay olmus bardaklara katayim dedim. ^_^
Insallah cnaim niye oluyor anlamiyorumki hic bir iste yapmiyorumAy canım bende hiç olmadı ama yoktur bir şey inshallah
Benim cay acik olsun litfennn :)
Cay olmus bardaklara katayim dedim. ^_^
Korkma cano ,Allahım korusun bebişciklerini inşallah.Benim ilk bebeğimde oldu öyle,birşey olmadı Allahın izniyle...Napiyonuz kizlar ya benim canim skldi belim agridi once sonrada kahve leke geldiher ctesi leke geliyor nedense anlamiyorum cok korkuyorum
Amin insallah canim bunlar hep zor bulmaktan oluyor napayim duami edip Allaha emanet ediyorumKorkma cano ,Allahım korusun bebişciklerini inşallah.Benim ilk bebeğimde oldu öyle,birşey olmadı Allahın izniyle...
Yeni olduğu içindir belki de canım ,Allah'ın izniyle hiç bir şeycik olmaz. Her zaman dua ediyorum ben sanaInsallah cnaim niye oluyor anlamiyorumki hic bir iste yapmiyorum
Afiyet bal seker olsun balimmEllerine sağlık tatlım
Benim cay acik olsun litfennn :)
Afiyet bal seker olsun denizimmmahperi hatun Perim çayından içtim,çiçeklerini gördüm oooh misss
Ben çayımı çadırımda içtim korkudan,başbelasıyımın canı da ister diyeAfiyet bal seker olsun balimm
Ssstt cek elini caydan zaten sana yok.sana balli sut getirdim daha faydali suan sana balim acikta olsa icme.
Afiyet bal seker olsun denizimmcicekler benim de cok hosuma gitti. ^^
Hemm gece de misil misil uyutur. ^^ cay zaten olmamis iyi ben erkenden katmisim tam olmadan. -_- balli sut daha iyi bence de. ❤Ben çayımı çadırımda içtim korkudan,başbelasıyımın canı da ister diye
Aa acı mı ne çay,sen mis gibi süt iç"ikizanası"sana çay kahve yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?