- 8 Nisan 2017
- 57.379
- 308.842
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.401
Geçmiş olsun cnm yaaaİyidir canım bugün hastaneye gittim yeni geldim.
3 buçuk santim kıst varmış doğum kontrol hapina başladım bugün
Bu ateşte kuzu güveç yada etli kuru fasulye süper olurdu vallahiKıpraşan ateşlere fısıldayan kadın
Benim kız kardeşim demişti soğan kürü yapmış zayıflamak için,hamile kaldı hemen ikinci çocuğuna :) Saraçoğlu tarifleri iyi genelde ,ama başka sorun yoksa tabiiAllah razı olsun akabam.inşallah geçer bol bol soğan suyu icersem daha iyi olur sanırım.
Olur yav olmaz mıBu ateşte kuzu güveç yada etli kuru fasulye süper olurdu vallahiacıktım mi ne
Ben guvsci hazirlayayim sende bi pilav yap madammor da çoban salata ohh Miss yesin yafru kurtlarOlur yav olmaz mı
Benim kız kardeşim demişti soğan kürü yapmış zayıflamak için,hamile kaldı hemen ikinci çocuğuna :) Saraçoğlu tarifleri iyi genelde ,ama başka sorun yoksa tabii
Benim kız kardeşim demişti soğan kürü yapmış zayıflamak için,hamile kaldı hemen ikinci çocuğuna :) Saraçoğlu tarifleri iyi genelde ,ama başka sorun yoksa tabii
Canım benim ya.hemencecik iyileşirsin inshallah . Üzülme sakınAynen canım temizliyormus rahmi
Ziyafet çekelim doğru diyorsun :))Ben guvsci hazirlayayim sende bi pilav yap madammor da çoban salata ohh Miss yesin yafru kurtlar
Bende yapsam mi ki hormonlar dan mi bilmem sorunum var kızı emziriorum haftada bir icsem zararı olur mu ki
4üncü gelirseBende yapsam mi ki hormonlar dan mi bilmem sorunum var kızı emziriorum haftada bir icsem zararı olur mu ki
Düzeni yok adetimin bu ara ya ayda iki kez oluyorum yada bi ay olmuuorum 10 aylık oldu benim kız hala düzen oturmadıEmzirme zararı olmaz sanırım senin neyin var ki
Sağol canimm❤Geçmiş olsun cnm yaaa
Ondan korkmuyor değilim valla öyle birşey olursa tepemde huni gezerim artık4üncü gelirse
Kuzenim incir yiyerek,kardeşim de soğandan sonra kaldı valla,tikkatOndan korkmuyor değilim valla öyle birşey olursa tepemde huni gezerim artık
Çok tedirginim zaten o yüzden eşim günah diyor baglstmaya hic arastiramadim da bir bilginiz var miKuzenim incir yiyerek,kardeşim de soğandan sonra kaldı valla,tikkat
Aboowww ben bunu ozelden yazdım sandım akaba eyvahlar olsun :)Çok tedirginim zaten o yüzden eşim günah diyor baglstmaya hic arastiramadim da bir bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?