- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.441
Sogani 15 gün kullanip 1 hafta ara ver tekrar 15 gün kullan ve bitir canim erir bence kistlere cok etkili
Öyle mi canım
Peki 3 buçuk büyük bir kıst mi sence 1 ayda erir mi
Komsum spiral varken soğan kuru yapti hamile kaldi canim dikkat et kullanırken
Ispanaklı peynirli börek yapem ben:)Sende Kuru Fasulye yap,ya da börek
Şansa bırakmayacaksın canım o zaman.Ahahaha rabbim olmayana versin 3 tane var bende sukur takim olmayalım yiter
Spiral duruyomus canim ama kaymamis dogumla almışlarBenim kuzen de Spiral varken hamile kalmış geçen öğrendim ola biliyor Spiral kayabiliyirmus düzenli kontrole gitmek lazin
Canimm gel yapem sana♥♥♥♥Ölürüm
♥♥♥♥♥♥Ateşte pişiyor canım
Şimdi senin işin vardir dedik pisince çağırmayı düşünüyorduk
İnşallah canım ya valla artık çok yoruldum nedense sanki hayat bana hiç gülmüyor gibi iyiki siz varsinizSogani 15 gün kullanip 1 hafta ara ver tekrar 15 gün kullan ve bitir canim erir bence kistlere cok etkili
Valla yok demem.hastayım zati hala. Böbreklerim,organlarım ağrıyor. Ateş çıkıp ,iniyor.Canimm gel yapem sana♥♥♥♥
Kk kızartma yap pilavın yanınaAyyy yemek dediniz ben yediniz yine ne yapsam sadece pilav yaptım çocuklar yoğurtla seviyor diye daha yemek yok şuan da çok acıktım kızı zorla uyuttum kk da takılmaktan baska bosey yapmadım aferin bana :)
Aynı dönemdeyim canım. Bu kadar şanssızlık olur yani. Ama hep şükür hep şükürİnşallah canım ya valla artık çok yoruldum nedense sanki hayat bana hiç gülmüyor gibi iyiki siz varsiniz
Sende iyiki varsın canim♥İnşallah canım ya valla artık çok yoruldum nedense sanki hayat bana hiç gülmüyor gibi iyiki siz varsiniz
Ah canm allah şifa versin inşallahValla yok demem.hastayım zati hala. Böbreklerim,organlarım ağrıyor. Ateş çıkıp ,iniyor.
Patatesim var sadece kizartacak kışın biber domates aldirtmiyor bizimki :)Kk kızartma yap pilavın yanına
Sukurler olsun her halimize tabiki beterin beteri var cnmAynı dönemdeyim canım. Bu kadar şanssızlık olur yani. Ama hep şükür hep şükür
Domates bende sevmem kışın,bizimki alır. Tat yok,tuz yok :)Patatesim var sadece kizartacak kışın biber domates aldirtmiyor bizimki :)
Böbreklerim tuz tutuyor aradaSukurler olsun her halimize tabiki beterin beteri var cnm
Geçmiş olsun bu arada canım sen usuttun mu ne oldu
Patatesim var sadece kizartacak kışın biber domates aldirtmiyor bizimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?