- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.561
Kaç yıllık evlisin cnm yaşin genç tüp bebek için erken değil miIvet tatlim :) idrarda pozitifi gordum de hafif kahverengimsi lekeler geldi simcik yatiyorum test gunum de carsamba
Kaç yaşındasın canım?Ben varım senden büyük
34 olacağımSen kac yasindasin canm:)
Koca koca 37Kaç yaşındasın canım?
34 olacağım bende. Çıtırların arasında kıtır kaldık bizKoca koca 37
34 olacağım bende. Çıtırların arasında kıtır kaldık biz
Sen yine 3 yaş 3 yaş gençsinsenle ben :)
Belki daha kıdemli biri çıkar :)Sen yine 3 yaş 3 yaş gençsinama olsun yalnız bırakma beni
Benim pammık şekerim var,HanımKeleşimiGetir :) o kıdemli bakBelki daha kıdemli biri çıkar :)
Benim pammık şekerim var,HanımKeleşimiGetir :) o kıdemli bak
Pamık 26 galiba :)HanimKelesimiGetir Hanım ablayı biliyorum o hepimizi hizaya dizer:) pamuk kaç yaşında
Slm kızlar erkekler nasılsınız bakalım oba bugün soğuk mu ne
Şükür Rabbime iyiyim ben. Oba soğuk Ankaram soğukSlm kızlar erkekler nasılsınız bakalım oba bugün soğuk mu ne
Hakkat içim ısındı görünce :)
Şükür bende ufaklığı zor uyuttum iki gündür bağır çağır uyuyor eskisi gibi sakin değil neden böyle oluyor anlamadımŞükür Rabbime iyiyim ben. Oba soğuk Ankaram soğukidare ediyoruz işte sen nasılsın?
Senin mazeretin var bariKızlar ben çıtır degil anca catur çutur falan oluyorum herhalde Beli başı tutmayan 3 çocuklu çıtır mi olur hiç
Olur olur merak etme:)Kızlar ben çıtır degil anca catur çutur falan oluyorum herhalde Beli başı tutmayan 3 çocuklu çıtır mi olur hiç
Çocuklar dönem dönem huy değiştiriyor. Bizimkide hiç yapmazdı yemk seçmeye başladı. Ne pişireceğimi şaşırıyorum artıkHakkat içim ısındı görünce :)
Şükür bende ufaklığı zor uyuttum iki gündür bağır çağır uyuyor eskisi gibi sakin değil neden böyle oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?