- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.581
Büyüme sendromu ,bi biz büyüdük sendromsuz.:)Hakkat içim ısındı görünce :)
Şükür bende ufaklığı zor uyuttum iki gündür bağır çağır uyuyor eskisi gibi sakin değil neden böyle oluyor anlamadım
Anlasaydim kaymak gibi olurdu yüzüm herhalde :)Ben bir şey soracağım kızlar ya . Bilginiz var mı cilt konusunda ?
Benim pek bilgim yok canım. İyi geceler öptüm hepinizi:)Ben bir şey soracağım kızlar ya . Bilginiz var mı cilt konusunda ?
İyi gecelerrrBenim pek bilgim yok canım. İyi geceler öptüm hepinizi:)
Benim yüzüm değil canım ya. İlaç alerji yapmıştı,çok ağır geldi. Kestim. Alerji durdu ama yerleri hala duruyor. Bildiğim haritaAnlasaydim kaymak gibi olurdu yüzüm herhalde :)
Sana da iyi geceler canımBenim pek bilgim yok canım. İyi geceler öptüm hepinizi:)
Kantaron yağı hücre yenilemede çok iyi geliyor ama bilmem ki fayda edermiBenim yüzüm değil canım ya. İlaç alerji yapmıştı,çok ağır geldi. Kestim. Alerji durdu ama yerleri hala duruyor. Bildiğim haritanoktaları birleştir,yıldız yap. Geçmedi 3 ay oldu. Ben geçmeyecek demek ki diyorum,eşim geçer diyor geçer mi
Onu duydum ama aramadım burda var mı acabaKantaron yağı hücre yenilemede çok iyi geliyor ama bilmem ki fayda edermi
Ooo altın yaslardasin34 olacağım
Hayatta inanmam senin 37 olduhuna canim:)Koca koca 37
Öyleyim maalesefHayatta inanmam senin 37 olduhuna canim:)
Taş catlasin 27 derim gerçekten:)Öyleyim maalesefher yaşın ayrı bir güzelliği var değil mi canım ?
Öpijem o vakitTaş catlasin 27 derim gerçekten:)
Benden buyuksun canim ama benden küçük duruyosun yeminle♥Öpijem o vakit
O kadar da değil canım :)Benden buyuksun canim ama benden küçük duruyosun yeminle♥
CiddiyimO kadar da değil canım :)
Napayım bilemedim şimdiCiddiyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?