- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.841
Boşanmadan döndü onlar hepİnanma madam sen onlara,onların sevgisi dağları deler,bu gözler neleer gördü neleeer
Ben ki hiç prim vermezdim öle şeylere..
O negatif enerjinin bir adı varmış canım..
Ister o adı kullanalım,ister kötü enerji diyelim..
Çok isterdim bir yerde oturup,sohbet edip,dertleşmeyi. Harika olurdu benceAnlatsam roman olur
İnanma madam sen onlara,onların sevgisi dağları deler,bu gözler neleer gördü neleeer
Sen biliyosun her şeyi..Yazımızı mahveden olaylar zincirini..İlk duyduğum gün gibi halâ şoktayım
Benim boynum kesilip ölüyordum. O günden sonra hep hastalık. Sonra bu kaza. Sonra pıhtı. Ölüm tehlikesi. Ne desen inanırım yaniBen ki hiç prim vermezdim öle şeylere..
Birden bire yaşadık ne yaşadıysak..
Kendimizi bu şehirde bulduk..
Öyle bi imkanın varsa hiç durma derimmTek isteğim burdan uzaklaşmak. Ne isterse yapsın burda
Aayy megitom ne diyorsun,Allah herkesi korusunBen ki hiç prim vermezdim öle şeylere..
Rabbim burada ona fırsat vermesin canım benimBen ki hiç prim vermezdim öle şeylere..
Biliyosun işte..Merak ettim neymiş ki
Mahkememiz bitsin ,ins ilk fırsatta canım..Dua et sende nolurÖyle bi imkanın varsa hiç durma derimm
Benim boynum kesilip ölüyordum. O günden sonra hep hastalık. Sonra bu kaza. Sonra pıhtı. Ölüm tehlikesi. Ne desen inanırım yani
Aminnnnn..Aayy megitom ne diyorsun,Allah herkesi korusun
Amin. Başlarını yesinler inshallah.Rabbim burada ona fırsat vermesin canım benim
Allaha yakın size uzak olsun...
EvetSen biliyosun her şeyi..Yazımızı mahveden olaylar zincirini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?