- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.801
Taç ' ın yanında tatlı da alırımSevdin miğ
GüldürmeGayet kızgınım aslında
Taç ' ın yanında tatlı da alırım
Yeriz
En şerbetlisinden
Ah be canım. Adım atsan sorar. Gördüğü halde sorar. Sürekli memnuniyetsizlik yapar. Ne sabır varmış arkadaş bende. Hasta olmaktan korkuyorum sadeceEtrafımda goruyorum çok iyi kaynana lar var
Keşke benim de olsa diyorum inan ama kötü olan da var işte canım mesele ne bilmiyorum ama boşver kendini uzmeAkaba
Benim annemde hiç ayırım yapmaz, kaynanam da öyle birbirlerine çok benzerler hem huy hem de sima olarak :) çünkü kardeşler :)Annem diye demiyorum benim annem hiç ayırmaz . Kızlarına ne alırsa,ona da alır. Şans işi evet
Ben onu silecektim
Canım valla iyi sabrediyorsun helal sana ya..Ah be canım. Adım atsan sorar. Gördüğü halde sorar. Sürekli memnuniyetsizlik yapar. Ne sabır varmış arkadaş bende. Hasta olmaktan korkuyorum sadece
Ay megitom bilirsin,çok temiz kalpliyimdir,öyle şeyler gelmez aklıma kolay kolay..Tamamdır
Beni çok olumsuz etkiliyor bazen bazı şeyler
Ne mutlu sana canım :) en güzeli o zaten ,kalp kırmadan geçinip gitmek varken ,kötülük neden yani ?Benim annemde hiç ayırım yapmaz, kaynanam da öyle birbirlerine çok benzerler hem huy hem de sima olarak :) çünkü kardeşler :)
Yabancı biri olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum. Eltim var ona da aynı bana davrandığı gibi davranır hiç ayırım yapmaz.
Hayallerimi yıktııınnnBen onu silecektim
Unuttum
Biliyordum bunu yapacağını
Hiç gerek yok ama işte.....Ne mutlu sana canım :) en güzeli o zaten ,kalp kırmadan geçinip gitmek varken ,kötülük neden yani ?
Resmen anlık işlemiş kadın :))Ay megitom bilirsin,çok temiz kalpliyimdir,öyle şeyler gelmez aklıma kolay kolay..
Fakat geçen gün eşim annesine uğradı,annen sana ulaşamamış,uğra bir demiştim,gülüp konuşup kapattık.Annesinden çıkıp eve bir geldi,adam negatif elektrik yüklü
Çatacak yer arıyor,kendide şaşırdı kendine
Dedim ne oluyorsun kendine gel,bir kahve yaptım,ama az kaldı dalacağım saçına başına.
Adam düzeldi çok geçmeden,fakat vallahi ne yapıyorlar anlamıyorum.
.
Ne mutlu sana canım :) en güzeli o zaten ,kalp kırmadan geçinip gitmek varken ,kötülük neden yani ?
Yosunum Denizim ben kaç seneden sonra onların memlekete taşınmış olarak buldum kendimiAy megitom bilirsin,çok temiz kalpliyimdir,öyle şeyler gelmez aklıma kolay kolay..
Fakat geçen gün eşim annesine uğradı,annen sana ulaşamamış,uğra bir demiştim,gülüp konuşup kapattık.Annesinden çıkıp eve bir geldi,adam negatif elektrik yüklü
Dedim ne oluyorsun kendine gel,bir kahve yaptım,ama az kaldı dalacağım saçına başına.
.
Anında güncelleme yapmış demekAy megitom bilirsin,çok temiz kalpliyimdir,öyle şeyler gelmez aklıma kolay kolay..
.
Yaaaa var mı böyle ses kimse de heee var mıHayallerimi yıktııınnn
Ümitlerimi kırdııınn
Benim ahımı aldın benim ahımı aldınn
Şimdi sen de yalnızsııınn
Bitsin artıkın bı çileeeeğ çikemem bileğ bileeeğğ..
hııııhhh iffetsiz gadın
Canım birşey demiş olamaz,oğluyla öyle bir muhabbeti yok,eşim baştan kapattı o yolları,tek kelime edemez,ancak yardıma ihtiyacı varsa yapar eşim,hatırını sorar gelir bilirim.Ama sanki olumsuz enerji yüklüyor,çok tuhaf birşey...Resmen anlık işlemiş kadın :))
Sen mi diyosun bunu,hannazın sefkilisi gadınYaaaa var mı böyle ses kimse de heee var mı
Benim megim bir tane
Benim megim ay parçası
Benim megim pahabiçilemez bir hazine
Benim megim benim taammmı sadece benimYaklaşanı vururum
Aynı yollardan kendi de geçmiş ama. Azıcık empati olsa. Az da merhametKiskanclik ve paylasamama aslında mesele bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?