- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.081
Geçmiş olsun YosunumŞimdi hasta demiyoruz,modumuzu düşürmüyoruz,dün gün boyu yatmış olabilirim,ama geçecek,şu anda da okuldayım mesela,kafede bir çay içtim,denize baka baka,iyi geldi
Iyiyim,yarı uykuyum,laflıyorum öyleNasilsin premses
Sağol bebeğim,hepimiz iyi olalım,obaya gelince delilikten bişey kalmıyo bizdeGeçmiş olsun canımhiç söylemedin.
Ohh şükür ki toparlamışsın.
İyi ol çok iyi ol
Dikkat et kendine.
Sağol hunibaşımGeçmiş olsun Yosunum
Ahahha çok güzel olduSağol hunibaşım
Obana layık baş ol,ennn bi güzeliAhahha çok güzel oldu
Kooooskoca oymakbaşının itibarı iki paralık oldu
Kuzucummm cok hastayim ya
gördüm gördüm
kalktık abla kızmaAskeri disiplin var bende koğuşşşş kalkkkk derimbenim pamuğu soruyorsan 28 yaşında..
3 aylıkta hamile..
Yok bilemedin 28 yaşında.
Bende bu sebepten hiiçç derdimi yazamıyorum. Çok bilgi verdim kendimle ilgili çünküBilmiom.Önce sirkeli suylan yıkamam mı lazım dersin
Töbe töbeee
Ya bi de soruyonuz nerde yaşadığını yazmıyon,yaş baş sölemiyon detay vermiyon diye. Özelden sölüyorum bazen de..Neyse..
Nası içimi dökecem kimliğim ifşa olsa he??
Geçmiş olsun canımŞimdi hasta demiyoruz,modumuzu düşürmüyoruz,dün gün boyu yatmış olabilirim,ama geçecek,şu anda da okuldayım mesela,kafede bir çay içtim,denize baka baka,iyi geldi
Geçmiş olsun pericim,çabuk iyileş te gelKuzucummm cok hastayim yahem ozel gunum hem grip olmusum beterim suan..-_-
Sağol bilekimGeçmiş olsun canım
Sukur iyi sayilairim canim :)Iyiyim,yarı uykuyum,laflıyorum öyle
Sen de iyisin demi
Geçmiş olsun pericim,çabuk iyileş te gel
Noldu san minnos gecmis olsunSagolun meleklero kadar kactim yine de kurtulamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?