- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.101
Onu da duyarsın inşallah,Rabbim hem duyursun,hem de yüzünü göstersin inşallah♡♡♡Kizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Yaaa çok tatlı
Sağol hunibaşım
Ahahha çok güzel oldu
Kooooskoca oymakbaşının itibarı iki paralık oldu
Oyy perimKuzucummm cok hastayim yahem ozel gunum hem grip olmusum beterim suan..-_-
Maşallah.. Rabbim hayırlı uzun ömür versin evlatlarına inşallah.Kizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Ne güzel de yazmışsınObada bir alınganlık küsmeler triplergönül koymalar aldı başını gidiyor. Gönül sevdiğine kırılırmış. Demekki herkes birbirini çok seviyor ve önemsiyor. Allah sohbetimizi , arkadaşlığımızı daim etsin.
Oyyy sevsinler onuKizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Amin insallah sukurler olsun :*Onu da duyarsın inşallah,Rabbim hem duyursun,hem de yüzünü göstersin inşallah♡♡♡
Amim insallah canim arkadasim duani eksik etme :*Oyyy sevsinler onu
İnşallah diğeri de yaşayacak canım benim onunda kalp atışını duyacaksın Rabbimin izniyle
Allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Amin amin insallahMaşallah.. Rabbim hayırlı uzun ömür versin evlatlarına inşallah.
Çok mu komikkk
Hunibaşı
Allah ikisini de sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah lokumumKizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Sagol canim benimOyy perimçok geçmiş olsun bitanem
Oyy insallah ikisi de saglikla dogar kuzumm ❤❤Kizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Amin perimmm insallahOyy insallah ikisi de saglikla dogar kuzumm ❤❤
Amin canim insallah insallah :*Allah ikisini de sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah lokumum
Tünaydın tatlım ❤ afiyet olsunGünaydın peltekimEllerine sağlık
Oy pamuğumKizlar bugun 2 minnosumu gordum birinin kalp atisini duydum ama digerini henuz duymadim surekli kaybolur diyen dr a inat yasayacak benim yavrumellerinizden oper kizlar
Geçmiş olsun balımmKuzucummm cok hastayim yahem ozel gunum hem grip olmusum beterim suan..-_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?