- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.421
İyi yolculuklaar
Bir"Evim evim güzel evim" havası seziyorum,haydi gözünaydın o zamanSelamın hello bacılarvalizimi topladım hazırım yarın akşam gidiyoruz..
Bir"Evim evim güzel evim" havası seziyorum,haydi gözünaydın o zaman
Cık cık cık,ben de evini özledi sanıyorumYok beaaa yılbaşında dışarda olacağız onun için yaniii içip içip güzelleşeceğim
Cık cık cık,ben de evini özledi sanıyorumalkol cilde zarardır hanımabla,güzelleştirirmi bilmem
Sen öyle düşünüyorsan sorun yok o zaman,evi de bir temizlik şirketine teslim et kaç benceÖzledim tabiside beni düşündüren evin hali ne hale gelmiştir bilemembeni güzelleştiriyor içtimmi rakımı tamamdır
Sen öyle düşünüyorsan sorun yok o zaman,evi de bir temizlik şirketine teslim et kaç benceama edemez insan ya,di mi
Ne gülüyonuz Tıripliylen Yosun he bakkiim?
Selamın hello bacılarvalizimi topladım hazırım yarın akşam gidiyoruz..
Teşekkür ederim canımmm
Yımışıyo zatiSevceen,tatlı sözler söylüyceen caanım diyceeen,soya sosundaki biftek gibi yımışacık oluyo o zamaan
Teşekkür ederim canımmm
Varis vardı bacağımda onu aldırdım
Iyi etmişsin tabii ya ne çekicen hayat boyuTeşekkür ederim canımmm
Varis vardı bacağımda onu aldırdım
Ağrım war biraz, 3 seansta halledilecek.Gelemem canım ya,biliyorsun akşiamları olmuyorum çünkü,sabah erkenden damlıyorum buraya
Çok gerçmiş olsun canım,şimdi nasılsın iyimisin..
Aynen öyle. Oturarak çalıştığım için damar daha çok şişiyordu.Iyi etmişsin tabii ya ne çekicen hayat boyu
Gerçi ben sabahın köründe de burdayımGelemem canım ya,biliyorsun akşiamları olmuyorum çünkü,sabah erkenden damlıyorum buraya
Çok gerçmiş olsun canım,şimdi nasılsın iyimisin..
Ağrım war biraz, 3 seansta halledilecek.
15 gün sonra yine gidicem.
Bayağı canım yandı.
Uyuşturmadılar yaparken
Aynen öyle. Oturarak çalıştığım için damar daha çok şişiyordu.
Birde yaş 29 görsellik açısından bacakta hiç iyi durmuyordu özellikle yazları etek elbise giyindiğim zaman
Gerçi ben sabahın köründe de burdayımgece de ayu nübeti için burdayım
2.cide uyuşturmucaklar.Çok geçmiş olsun,uyuşturmadan nasıl oluyorki öyle..
Bir dahakine uyuştursunlar baride canın yanmasın.
Gündüz kestiriyorum ara araSen zaten uyumuyon ki anacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?