Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Offf fena desene,canın çok yanmasın bu sefer.
İnşallah canım sancılı bir dönem ama yaza bomba gibi bir bacakla girip bacak show yapacağım

Aman allahım
Çok cesaretlisin ama aferin sana
Ben damar kelimesini duyunca bile
Annem zaten bana inanamıyor.
Birde normal doğurmuş karıyım ben
Hemde belden aşşaığımı uyuşturmadan.
AMa narinim yine de bakma sen

Yafrukurtlar ;

Elden geldiğince,imkanlar el verdikçe çuval mama alsanız,kapınızın önüne biraz biraz yoğurt kasesine koysanız,bir kap da su..
Çok büyük bir vicdan rahatlığı,çünkü Allahın yarattıklarını doyuruyoruz.

Onların doğalarını ellerinden almasaydık,avlanarak beslenecekler,bizim yardımımıza ihtiyaç duymayacaklardı..
Çöpten beslenirler demeyin! Beslenemiyorlar!!

Kışın soğuklarla mücadele edebilmeleri için,beslenmeleri şart! Çünkü soğukta vücut ısıları hızla düşüyor veee......

Internette 15 kg mama 60/65 TL.Isterseniz marka da söyleyebilirim.

Keşke bir yerlere kopyala yapıştır yapsanız bu çağrımı:*

Son düzenleme:
Çocukluğumdan beri böyleyim. Bünye alışık.
Evt eşim gidiyor

Zor yinede canısı düzen bozuluyor gerçi

Ohhhhh hadi bakalım

Özellikle kışın mama alıp veriyorum bende..

Meeeg,dün akşam oğlumu okul gezisinden karşıladım,otobüse gidiyoruz,2 genç,et artıklarını büyük kova gibi şeylerle getirmişler,kaplara bölüştürüyorlar hayvanlar için,kimbilir yollarını nasıl da bekliyorlardır.
Benim bölgemde bir çok terkedilmiş hayvan oluyor,çiftlik sahipleri onları beslediği için komşularıyla kötü oluyor,neymiş o zaman ayrılmıyorlarmış çevreden.Tamam yabancı hayvandan ben de korkuyorum çocuklarım için,ama ne yapsın hayvancağızlar,aç bırakılacak halleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…