- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.121
Cümlemize inshallah canımmmRabbim esirgesin canım sağlıklı bir yaşam diliyorum
Ay bu ne tatlı emojiiiibenim tabiiii yaaaa kimin sandindi
Seni üzen herkesi toplayıp dövesim varHayatimda boyle vurdumduymaz insan gormedim
Amin canım amiin ❤Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!
Hayırdır canım seni üzen nedir?Hayatimda boyle vurdumduymaz insan gormedim
benim tabiiii yaaaa kimin sandindi
Sen o emojiden daha tatlsiin bebeeemmAy bu ne tatlı emojiiii
Oyy yirün seni fıstıkSen o emojiden daha tatlsiin bebeeemm
Iyi senin olsun ne kiziyon alla alla8MB internetim var,efkarlıyım zati,çikil şurdan Cocooooo,o binim taaammı
Benimde ama artik dusunmek.istemiyorum bosuna kadin yuzunden gunaha giriyorumSeni üzen herkesi toplayıp dövesim var
30 kasimdan bu yana hic bir is yapamiyorum annem.ve esim yapiyor kaynana bir kerede ben yardimci olayim yada yemek yapayim getireyim demedi kuranida elinden dusurmez dedikoducu sahtekarHayırdır canım seni üzen nedir?
Ah canım. 6 ayı geçti ,aynı evdeyiz 1 tas çorba yapıp vermedi. Her iş eşimin üstünde. Çok iyi anlıyorum seni. 5 vakit namaz kılıyor,50 vakit kılsa ne fayda ? Allah sabır versin sana. Senin en az üzülmen gereken zamanlar30 kasimdan bu yana hic bir is yapamiyorum annem.ve esim yapiyor kaynana bir kerede ben yardimci olayim yada yemek yapayim getireyim demedi kuranida elinden dusurmez dedikoducu sahtekar
Allah'a havale et canım .Benimde ama artik dusunmek.istemiyorum bosuna kadin yuzunden gunaha giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?