- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.141
Aynen kuzum o yuzden dusunmemem lazim ki sende hastasin yani cok enterrsanlar ne diyelim Allah goruyor merhametsizler birde bizimki kendi kendine bayiliyor yalandan drlar hic birseyin yok.diyorAh canım. 6 ayı geçti ,aynı evdeyiz 1 tas çorba yapıp vermedi. Her iş eşimin üstünde. Çok iyi anlıyorum seni. 5 vakit namaz kılıyor,50 vakit kılsa ne fayda ? Allah sabır versin sana. Senin en az üzülmen gereken zamanlar
Klasik eski kv'm rabbim yardimcin olsun bazi seyler icten gelecek gelmiyorsa da eksik kalsin en iyisi yine kendin insallah toparlayip bian evvel sıhhatine kavusursun üzme kendini...30 kasimdan bu yana hic bir is yapamiyorum annem.ve esim yapiyor kaynana bir kerede ben yardimci olayim yada yemek yapayim getireyim demedi kuranida elinden dusurmez dedikoducu sahtekar
Aynen canim benim bende oyle diyorum bosver dusunme naparsa yapsin diye aslinda ben dusundugum icin kendime kiziyorum :)Klasik eski kv'm rabbim yardimcin olsun bazi seyler icten gelecek gelmiyorsa da eksik kalsin en iyisi yine kendin insallah toparlayip bian evvel sıhhatine kavusursun üzme kendini...
Unutma birgün mükafatini alir sen kalbini ferah tut.
Kizlar nasilsiniz beni mutlu edin ya su kv mi dusunmek istemedikce aklimda dolaniyor
Ben iyiyim bulantım da yok çok şükür. Inşallah hiç de olmaz :) dipçik gibi hissediyorum:) bu saate kadar ev işimi bile bitirdim:) akşam da malum ye iç yat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?