Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aynen kuzum o yuzden dusunmemem lazim ki sende hastasin yani cok enterrsanlar ne diyelim Allah goruyor merhametsizler birde bizimki kendi kendine bayiliyor yalandan drlar hic birseyin yok.diyor

30 kasimdan bu yana hic bir is yapamiyorum annem.ve esim yapiyor kaynana bir kerede ben yardimci olayim yada yemek yapayim getireyim demedi kuranida elinden dusurmez dedikoducu sahtekar
Klasik eski kv'm rabbim yardimcin olsun bazi seyler icten gelecek gelmiyorsa da eksik kalsin en iyisi yine kendin insallah toparlayip bian evvel sıhhatine kavusursun üzme kendini...
Unutma birgün mükafatini alir sen kalbini ferah tut.

Klasik eski kv'm rabbim yardimcin olsun bazi seyler icten gelecek gelmiyorsa da eksik kalsin en iyisi yine kendin insallah toparlayip bian evvel sıhhatine kavusursun üzme kendini...
Unutma birgün mükafatini alir sen kalbini ferah tut.
Aynen canim benim bende oyle diyorum bosver dusunme naparsa yapsin diye aslinda ben dusundugum icin kendime kiziyorum :)

Ben iyiyim bulantım da yok çok şükür. Inşallah hiç de olmaz :) dipçik gibi hissediyorum:) bu saate kadar ev işimi bile bitirdim:) akşam da malum ye iç yat :)

oh ne güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…