- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.201
Hepsini görseydin,gözlerin pörtlerdiYok annem okumıcam ben profil mesajı falan ya canım sıkıldı
Bitirdiler zaten yeni yıl kutlamalarını falan artık. Sırada ne var acaba!?Millet coşmuş yaoff ne zor laf anlatmak
Burası bu haldeyse,gerisini sen düşünBitirdiler zaten yeni kutlamalarını falan artık. Sırada ne var acaba!?
Tamam tatlımTmm boşver peltekim kapatalım konuyu
Geldim şekerler nasil geciyor geceniz?bende portakalimi yyedim oooyyylleee bos bos oturuyoz
Giz ben seni yerim haaa yanaklarini mincira mincira severim cok tatlis konusma oyleeeeeYeni yıldada Allah herşeyi gönlümüze göre hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah hepinizi öpüyorum canlar
noldu cicegim neden isyanlardasin
Giz ben seni yerim haaa yanaklarini mincira mincira severim cok tatlis konusma oyleeeee
oyyşşş ufakken de hep oyle severlerdi özlemişim canım
Tv de yılbaşı programı yok!!noldu cicegim neden isyanlardasin
Evet yaaa megim bende cok sıkılıyorum o ses turkiye var ama onu sevmiyorum baska da program yok esim can sıkıntısından suan cocuklar duymasin izliyoTv de yılbaşı programı yok!!
Hayret ediyorum devamlı..Hayret etmemin sınırı yok artık..
Aile içi lakaplarımızın harmanı canımcicegeeeeeemmmmm
Bu nickin anlami ne ki aslim ben begenmediim bu nicki yav asli ismine uygun bisey yapaydin keske
Okudum simdi hikayesini kuzum güZelmiş,güle güle kullan nickini kuzuşum❤❤❤❤ yilbasi programlari mi yasaklanmis?Aile içi lakaplarımızın harmanı canımhikayeli nickim profilde de yazdım
Okudum simdi hikayesini kuzum güZelmiş,güle güle kullan nickini kuzuşum❤❤❤❤ yilbasi programlari mi yasaklanmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?