Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hayatimda boyle vurdumduymaz insan gormedim
Ay canım taktiğin şeye bak keyfine baksana sen Allah aşkına durmuş durmuş tam bütün dualarım kabul olmuş hemde bir değil iki canin olmuş daha kimi takiyosun kafana yaaaa degermi

Bende ailemle yılbaşı kutlamayi ozledim gurbetteyiz.esim suan televizyona bakiyor bende telefona.uyudu uyuyacak hatta.televizyonda da birsey yok.artik eskisi gibi ne yılbaşının nede ozel gunlerin anlami yok çocukken bayramlar,ramazan ayı,yılbaşı,tv programlari veya ne bileyim iste hersey daha bi guzeldi..insanlar daha masumdu sanki.veya biz oyle saniyorduk

Bizre dun gece yola ciktik.
Cok yorgunum.
Izmirden konyaya ordan ankaraya geldik.
Kaplicalara gidecektik aslinda

Ama olan bu oldu
Esimin arkadasinin memleketi burasiudi.
Bos bos yol cektik.
Akraba ziyaretlerini yaptılar.
Konyada da hava karardiktan sonra 2 yer gezebildik.

Aksam ankaraya gidince de
Beyfendiler bir yere gitmek istediler.
Bende razi olmadim.

Zaten pmaukkale diye geldik bu soguga.
Paramizla rezil olduk

Birde ustune ustluk akrabam bile olmayan insanlarla sirf esim icin vakit gecirdim.
Yeni yila girdim.

Sali gunu iki sinavim var ve ben calisamadim.

Esime bu olanlardan dolayi ofkeliyim ama ofkemi haketmyor suan. Ama ona patladim bir daha bu insanlarla asla bir yere gitmem. Sicak su diye ciktik akraba ziyareti yapıyoruz. Ki kendi akrabamiz bile değil.

Esimin arkadasinin hanimi da
"Gezmeye değil akraba ziyaretine geldik sanki" dedi
Bende bizim icin daha kotu . En azinran sizin akrabaniz bizm biseyimiz degil dedim.
Herkes kendini düşünüyor.
Of ya.
Simir oldum.
Dondum zaten.
Karnim belim sirtim agriyor...

noldu cicegim neden isyanlardasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…