- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.221
Ben sana hiç kıyar mıyım canimmmmm kombin yaparim çantasını da alirimm
Feda olsun sana♥♥♥♥♥♥♥
Ay canım taktiğin şeye bak keyfine baksana sen Allah aşkına durmuş durmuş tam bütün dualarım kabul olmuş hemde bir değil iki canin olmuş daha kimi takiyosun kafana yaaaa degermiHayatimda boyle vurdumduymaz insan gormedim
Ayyy kocam gibi neyse ben degistirdim :)))Tv de de yok izlenecek pek bşy a2 de eski ibo şov programını dinliyoruz
Sana da mutlu yıllar canım.Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2018 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle... MUTLU YILLAR...
@-Asmin-
adra
@aeben
@AKovser
@aylleen
basbelasiyim
bayan nihayet
@Bexy
@Bitter sever
@Bitter_girl
@Cannibal
@chocolate19
@cimcimegfb
@Citolesgen
CocoChanelmademoiselle
@derandiren
@Chess
@Dionee
@nergismor
@ince bilek
@IsikOlsun
@Elif
@dreammergirl
@Evham Perisi
@FallenAngel
@Feraceli
@Gebere Jackson
@Greeneliton
@Hannaz
@gzdy
@hippotalamus
@Hazal
@darkmore
@ipekcceee
@isaretkiz
@JustHoldMe
@Kilim ve tohum
@KutupSumrusu
@ku_zu_cuk_la_rim
M M e g
@Makyajkolik13
@MAL KABUL
@Margarikotin
@MissCherryBlossom
@Pembe Vosvos
@GelenKutusu
@mismo
@Mune
@nese-li_hilos
@HanimKelesimiGetir
@nisanyagmurumm
@only_princess
@Papatya gelini
@Pembis Hayaller
@QueenOfEagle
@Samire tmv
@son izci
@TamBirAzize
@Toprak111
@TopraKahveBob
@witch hunt
@xDerinMavix
@_aTaLaNtE_
@_SinsireLLa_
@Triplimelek Megi
@deynepnaz
@Nevreste
@lavantakokulusandik
B Bugunneselibirgun
@minik meleklerim
@sivastrabzon
@Browni_intense
@pirayegibi
@Safistd
@HemDeliHemAsik
@cayimin sekeri
@Madammor
@SAliOsmanF
@_Marla_
@tuzsuz_ruh
Akaba
@DenizinYosunKokusu
KaPrisLiPazen
@hunter7
@nameaver
@nooption
@iklimim123
@NeverOne
@nebilimben
@nebileyim
@Eses07
@CeYz
@fabric
@Leyla-
@Dreamsad
@nuryolu
@Saricik3
Bizde kapattık hepten :) hayırlı olsun canım hamişsin ya sen Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAyyy kocam gibi neyse ben degistirdim :)))
Amin inshallahYeni yıldada Allah herşeyi gönlümüze göre hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah hepinizi öpüyorum canlar
İyi geceleerHani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.
İyi geceler kızlar.
Aynen canım :)Geldim şekerler nasil geciyor geceniz?bende portakalimi yyedim oooyyylleee bos bos oturuyoz
Bende ailemle yılbaşı kutlamayi ozledimbaşta tuhaf geliyor da değişiklik olsun dedim programlara da varmı bilmiyorum ama burda eğlenceler olurdu havai fişek atarlardı gece yarısı şarkı filn söylerlerdi onlar iptal edilmiş kanallar eskisi gibi değil ki önceden sihirli annem izlerdik çok güzel hareketleri izlerdik güzel zman geçerdi şimdi o tadı körelttiler
Cok saol canim sukur Allahima ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBizde kapattık hepten :) hayırlı olsun canım hamişsin ya sen Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
noldu cicegim neden isyanlardasin
başta tuhaf geliyor da değişiklik olsun dedim programlara da varmı bilmiyorum ama burda eğlenceler olurdu havai fişek atarlardı gece yarısı şarkı filn söylerlerdi onlar iptal edilmiş kanallar eskisi gibi değil ki önceden sihirli annem izlerdik çok güzel hareketleri izlerdik güzel zman geçerdi şimdi o tadı körelttiler
Noluyo
Bende ailemle yılbaşı kutlamayi ozledimgurbetteyiz.esim suan televizyona bakiyor bende telefona.uyudu uyuyacak hatta.televizyonda da birsey yok.artik eskisi gibi ne yılbaşının nede ozel gunlerin anlami yok çocukken bayramlar,ramazan ayı,yılbaşı,tv programlari veya ne bileyim iste hersey daha bi guzeldi..insanlar daha masumdu sanki.veya biz oyle saniyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?