- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.301
Hiç karşılaşmadıkkiSana kızmış sanıyordum bende,bir şeyde göremedim
Hiç karşılaşmadıkki
Zeytin ağaçlarının hıncı bizden çıkacak anlaşılan,zırhını kuşan akabam,oklavaları nereye koyduktu
zırh giyelim ,şövalye gibin
Onun furduğu yerde byağı bir gül bitecek kıııızEki Görüntüle 2087314
Şunları örtelim çalılarla,lazım olursa hazır olsun,hem de desenli,ne mutlu tuzsuz sana
Birbirimizi görmedik bile,bize kızmış olamaz bence
Uykusunda zeytin ağaçlarını görmüştür ooo şimdi çözdüm yaaBirbirimizi görmedik bile,bize kızmış olamaz benceAma Meg gelsim evet. Ne olur,ne olmaz
Uykusunda zeytin ağaçlarını görmüştür ooo şimdi çözdüm yaa
@tuzsuz_ruh tuuuzsuuuz c a n ı m. u y a a a n ,g e ç t i c a n ı ı m,r ü y a y d ı k o o r k m a.
Aminnnnnn inşallah hepimizin inşallah♥Hayırlı akşamlar obamyeni yıl hepimiz için cook mutlu cook huzurlu geçsin kalbimzden geçen ne dua varsa kabul olsun inşallah Rabbim sizi sevdiklerinzden ayırmasın
Amiin inshallahHayırlı akşamlar obamyeni yıl hepimiz için cook mutlu cook huzurlu geçsin kalbimzden geçen ne dua varsa kabul olsun inşallah Rabbim sizi sevdiklerinzden ayırmasın
Az cikayim cadirimdan usudum icerdee -_- ohh ateste yakmis cadimm ^_^ isindiiim
İyi akşamlar şekerIyi aksamlar oba sakinleriiii ^_^
Hayırlı akşamlar obamyeni yıl hepimiz için cook mutlu cook huzurlu geçsin kalbimzden geçen ne dua varsa kabul olsun inşallah Rabbim sizi sevdiklerinzden ayırmasın
Az cikayim cadirimdan usudum icerdee -_- ohh ateste yakmis cadimm ^_^ isindiiim
Nasilsin sevimli baykusuuumİyi akşamlar şeker
Cadiiim nasilsinn kuşuuum
Hoşgeldin peri kızı,kanat sesini de duymadıkNasilsin sevimli baykusuuum
Cadiiim nasilsinn kuşuuum
Hosbuldum nasilsin balim? ^_^ sessizlik var ustumde ondandir o kiz.Hoşgeldin peri kızı,kanat sesini de duymadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?