- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.341
Kaçarsınız arkaya bakmadanTamam sen burda stres at şimdi
Sensiz olmazzGeldim balım
Yok valla kaçmam ben,özledim canım Tuzsuzumu :)Kaçarsınız arkaya bakmadan
E benim kankimsin peltekimsin bitanecik Akabamsın oyyyAma çok seviniyorum sen öyle deyince
Annen bindiğin dalı mı kestiCinnet geçirmeye az kaldı desem daha doğru olur anam kafayı yedirecek bana sonunda onu da kalayladım bugün sonunda
Bende özledim ama dert bir iki degilki
Gidiyommm zaban köründe kalkmam lazimYok valla kaçmam ben,özledim canım Tuzsuzumu :)
Kankilevin bivtanesisin senE benim kankimsin peltekimsin bitanecik Akabamsın oyyy
Ben gelip kaçırcam seni ordan en sonundaGidiyommm zaban köründe kalkmam lazim
Ben de özledim Duzsuzumu
Bende özledim kuzum megimAnnen bindiğin dalı mı kesti
Bekliyorum gelllBen gelip kaçırcam seni ordan en sonunda
Evet akabam,sözde 3 gündü 33 gün oldu beeeBen gelip kaçırcam seni ordan en sonunda
Yaa Allahım daha napıcan,hasta yorgun,bırakmadın gene onlarıBende özledim kuzum megim
Yaaa cinnet geçirtti suratıyla bana sonunda verdim lafı verdim lafı baktım içimde ne varsa dökmüşüm
Hadi git dinlen bebeğimGidiyommm zaban köründe kalkmam lazim
Ne çekilmez derdi var bu kızın,zaten ağrısı yeni geçmişti Denizim yaEvet akabam,sözde 3 gündü 33 gün oldu beee
Şaka değil bak elimde olsa gelip alcam seni ,kıyamam sana canım benimBekliyorum gelllyoksa kendimi aticam zeytin agacindan
Yaranamadım gene dükkanı bırakıp zeytine gittik kocamla ben hasta halimle hala memnuniyetsiz çıldırdım bizde kalıyorlar yemek bulaşık herşey bende hemde zeytine git dün akşama kadar surat çektik eşime daha sağol diyeceğine laf sokmaya çalıştı bende verdim lafı ne yapacak daha iki gündür herkes sürat çekiyo diye evlenince böyle olmuşum güyaYaa Allahım daha napıcan,hasta yorgun,bırakmadın gene onları
Oy bu insanlarla uğraşmak ne zorYaranamadım gene dükkanı bırakıp zeytine gittik kocamla ben hasta halimle hala memnuniyetsiz çıldırdım bizde kalıyorlar yemek bulaşık herşey bende hemde zeytine git dün akşama kadar surat çektik eşime daha sağol diyeceğine laf sokmaya çalıştı bende verdim lafı ne yapacak daha iki gündür herkes sürat çekiyo diye evlenince böyle olmuşum güyademiyo ki ben size neler yapıyorum
Ay vallahi sibelim,yerinde olsam derim ki,işçi gelsin toplasın,sağlık geri gelmiyor.Yaranamadım gene dükkanı bırakıp zeytine gittik kocamla ben hasta halimle hala memnuniyetsiz çıldırdım bizde kalıyorlar yemek bulaşık herşey bende hemde zeytine git dün akşama kadar surat çektik eşime daha sağol diyeceğine laf sokmaya çalıştı bende verdim lafı ne yapacak daha iki gündür herkes sürat çekiyo diye evlenince böyle olmuşum güyademiyo ki ben size neler yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?