- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.441
gelirim pamuğummBen sırf o nazı çekmeyim diye daha fazla bakıyorum eşime:-D
Şükür megimm iyiyim:)
Kızlarımı geç uyuttum bilerek bi kahve icicem buyur gel :)
kocalardan kıskanmıcaktık ama demi hee dur şaşırmışım ahahhahaDelü delü konuşturmayın beni
Hahhah,aynen,ama bunu diyebiliyorum,çünki ailem ona laf vermedi onun ailesi gibi,tabi benim kontrolümdeHafiften bir ezikleme de var içinde..
Benim ailem 'BİLE'
Ben kıskanırım seni kikocalardan kıskanmıcaktık ama demi hee dur şaşırmışım ahahhaha
Aynen öyle denizim bizde de durum böyle.Hahhah,aynen,ama bunu diyebiliyorum,çünki ailem ona laf vermedi onun ailesi gibi,tabi benim kontrolümde
yoksa herkes kendi ailesiyle eşinin ilişkisine çeki düzen vermezsse mutlaka bir şey bulunur söylemek için.Ailem eşimi sever,eşim de sayar,bu da yeter bana
Dengelerimiz oldukça benziyor DenizimHahhah,aynen,ama bunu diyebiliyorum,çünki ailem ona laf vermedi onun ailesi gibi,tabi benim kontrolümde
yoksa herkes kendi ailesiyle eşinin ilişkisine çeki düzen vermezsse mutlaka bir şey bulunur söylemek için.Ailem eşimi sever,eşim de sayar,bu da yeter bana
O zaman ben de kıskanıcamBen kıskanırım seni ki
Benim dengemDengelerimiz oldukça benziyor Denizim
Daha çok seninle olabilmek içindiO zaman ben de kıskanıcamCilve milve noluyoz hooopp
Ahahhahhaa ay bayılcam şimdi sesli güldüm gadınDaha çok seninle olabilmek içindi
Bak 2 gün giremedim
2 günlük arayı kapamam lazımAhahhahhaa ay bayılcam şimdi sesli güldüm gadın
Benim dengemsenin dengen =
2 günlük arayı kapamam lazım
Her fırsatı değerlendiriyorum denizzz
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuşFenasın
Çok fena demi Denizim
Bi dövüyolar bi seviyolar biziDuzsuzla
Kocana da mı böle yaptın haaaHer fırsatı değerlendiriyorum denizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?