- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.401
Benimki daha da beteriYok bir de annenin özrü kabahatinden büyük,ne demek eşini arkana aldın,demek birşey yapıyor ki destek bulmandan rahatsız oldu,kusura bakma sibelim sözlerim için,ama bazı anneler hep bana hep bana
Kısa süre için canım,nasılsa döneceksiniz yineÖf geldim diplerine ama bak
Şimdi Allah var,önceki gibi değiller sevgi dolular,kayınvalidem hırka ördü banaDüşün..
Neyse ki geçici süre için burdayız diyim yine de
Amin AkabamAman mashallah,hep öyle olsun
Allah sabrını arttırsın,eşinle de çook mutlu etsin seni canım benimBenimki daha da beteri
Oo adam nirvanaya ılaşmış,kıymet bilen buğday tanesini bilir, bilmeyene dünyayı dök istersen.Ben o kadar yaptırmam eşime şahsen,azalt bunları sibelim,yaranamayan gelinlere dönmüş eşinYok kizzz benimkinin kişiliği çok farklı daha ne yapsın adam bazen özellikle onları alır beraber yemeğe götürür gezmeye götürür bir lafını iki etmez yapabileceğini yapar asla bana gitme demez aksine arar akşam annemlere gidelim der 6 yıldır hiç eşime demedim ben annemlere gidelim diye hep o teklif eder bisey alsam annene de al der kardeşim askere gitti yapmadığı kalmadı izine geldi kendi arabamızla almaya gittik 10 gün izinde aldi yemeğe gezmeye götürdü işte bende yapılanı gördüğüm için susamıyorum haksızlık karşısında
Duzsuzum Allah rahatlık versin canım benimYatıyorum kızlar iyi geceler bitince çilem görüşürüz
İyi geceler Tuzsuz'umYatıyorum kızlar iyi geceler bitince çilem görüşürüz
Benim kayınvalidem de beni bulunca BAĞĞRINA basıyo artık,ama buluncaKısa süre için canım,nasılsa döneceksiniz yinebizim ki mezar bulsa beni gömer iyi yine sana hırka yapıyormuş
Napıyosun canım nasılsın?Iyi geceler triplim canim
Kimler gelmişİyi geceler
Beni de kolayını bulsa puzzle yapcak,her parçamı ayrı mezara gömcekBenim kayınvalidem de beni bulunca BAĞĞRINA basıyo artık,ama bulunca
Içinden geldiği için yapıyor kızıyorum bazen ama iyi niyetli çok eşimOo adam nirvanaya ılaşmış,kıymet bilen buğday tanesini bilir, bilmeyene dünyayı dök istersen.Ben o kadar yaptırmam eşime şahsen,azalt bunları sibelim,yaranamayan gelinlere dönmüş eşin
İyi geceler canım :)İyi geceler
Benim kayınvalidem de beni bulunca BAĞĞRINA basıyo artık,ama bulunca
Kizlarimi uyutuyorum canimNapıyosun canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?