Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben samimi ,eskilerden sandım. Cevap verecektim yoksa. Meğer hiç tanımıyormuş bizim kız
Di mi,sanki eski kanka da,laf atıp geçmiş gibi,bazıları sap gelip saman gidiyor işte,ne ,kim olursan ol,biraz ayıbı bilecek insan...

@tuzsuz_ruh IcimdekiSonsuzDeniz
Akaba

Sen peynirlenmişin artık bacım burda eski peynir

Bu sözünden hiç hoşlanmadım bilesin. @balbocegi35

Canım kusura bakma alıncağını düşünmedim şaka mahiyetinde demiştim pardon

Bundan bir 1 ay kadar önce de başka biri gece vakti topiğe geldi,tripliyle ben vardım galiba,belki Akaba da vardı tam hatırlamıyorum; "Leeeeennn burası tam bana göreymiş,deli garular var burda ben gibi.." vs vs şeklinde bişeyler yazdı.
Hiç cevap yazmadım.Bekledim öyle. Çünkü bizim burda barınmasını istemem o tarz kişilerin.
Muhatap bulamadığı için haliyle çekti gitti.

Farkımız var bizim. Seviyeli,sıcak..
O yüzden uzun soluklu arkadaşlıklar kurduk,o yüzden bağlıyız obaya

Ben de vardım meg,sakızıyla cak cak konuşanlar gibi gelmiş konuşuyordu,dönüp bakmadım tarafına,herkes layık olduğu tere gitsin bence de...

Ben de vardım meg,sakızıyla cak cak konuşanlar gibi gelmiş konuşuyordu,dönüp bakmadım tarafına,herkes layık olduğu yere gitsin bence de...

Ancak uğrayabilirler. Kalıcı olamazlar.
Hiç bir zaman da bir yafrukurt olamazlar dimi Denizim

Ancak uğrayabilirler. Kalıcı olamazlar.
Hiç bir zaman da bir yafrukurt olamazlar dimi Denizim
Bence de,ya az önce yere yazacağıma tere yazmışım,site dışarı atıyor,harfler kayboluyor,bir türlü düzeltemedim üüff

Bende burdaydım canım. Aynı kişinin bana ettiği lafları görsen şok olursun. Cevap bile vermedim. Biz bize yeteriz ,obamız bize yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…