- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.201
Görüşürüz ,onu da o düşünsünAynen kıvırmış ama şikayetleri ne edecek acaba..
Kaçtım iyi akşamlar görüşürüz
Noldu ? Köpek vardı kayıp mı oldu canım ?İnşallah yasiyorlardir sibelim
Yillardir hiç gitmediler
Ben samimi ,eskilerden sandım. Cevap verecektim yoksa. Meğer hiç tanımıyormuş bizim kızDeminden beri o münasebetsizin mesajını arıyorum,beğenimi geri aldım,el alışkanlığı beğenmişim bir de densizi,anlamını bilmeyincetiiirbiyesiiizzzz
Di mi,sanki eski kanka da,laf atıp geçmiş gibi,bazıları sap gelip saman gidiyor işte,ne ,kim olursan ol,biraz ayıbı bilecek insan...Ben samimi ,eskilerden sandım. Cevap verecektim yoksa. Meğer hiç tanımıyormuş bizim kız
Can ciğer arkadaşım olsa o lafı yediririm ben. Çok ayıp. Tabii ki her şeyin bir sınırı olmalı.Di mi,sanki eski kanka da,laf atıp geçmiş gibi,bazıları sap gelip saman gidiyor işte,ne ,kim olursan ol,biraz ayıbı bilecek insan...
Sen peynirlenmişin artık bacım burdaeski peynir
Bu sözünden hiç hoşlanmadım bilesin. @balbocegi35
Kızlar,
şakalaşmak başka,seviyeyi yere indirip,kötü anlamlarda kullanılan o kelimeyi sarfetmek başka.
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Neyse sıkmayalım canımızı. Zaten çooookkk üzüldüm Pamuğuma
Canım kusura bakma alıncağını düşünmedim şaka mahiyetinde demiştim pardon
Mesaj alındı meeg
Seviyorum Denizimi,yosun kokulumuMesaj alındı meeg
Ben de vardım meg,sakızıyla cak cak konuşanlar gibi gelmiş konuşuyordu,dönüp bakmadım tarafına,herkes layık olduğu tere gitsin bence de...Bundan bir 1 ay kadar önce de başka biri gece vakti topiğe geldi,tripliyle ben vardım galiba,belki Akaba da vardı tam hatırlamıyorum; "Leeeeennn burası tam bana göreymiş,deli garular var burda ben gibi.." vs vs şeklinde bişeyler yazdı.
Hiç cevap yazmadım.Bekledim öyle. Çünkü bizim burda barınmasını istemem o tarz kişilerin.
Muhatap bulamadığı için haliyle çekti gitti.
Farkımız var bizim. Seviyeli,sıcak..
O yüzden uzun soluklu arkadaşlıklar kurduk,o yüzden bağlıyız obaya
Ben de vardım meg,sakızıyla cak cak konuşanlar gibi gelmiş konuşuyordu,dönüp bakmadım tarafına,herkes layık olduğu yere gitsin bence de...
Bence de,ya az önce yere yazacağıma tere yazmışım,site dışarı atıyor,harfler kayboluyor,bir türlü düzeltemedim üüffAncak uğrayabilirler. Kalıcı olamazlar.
Hiç bir zaman da bir yafrukurt olamazlar dimi Denizim
Bende burdaydım canım. Aynı kişinin bana ettiği lafları görsen şok olursun. Cevap bile vermedim. Biz bize yeteriz ,obamız bize yeterBundan bir 1 ay kadar önce de başka biri gece vakti topiğe geldi,tripliyle ben vardım galiba,belki Akaba da vardı tam hatırlamıyorum; "Leeeeennn burası tam bana göreymiş,deli garular var burda ben gibi.." vs vs şeklinde bişeyler yazdı.
Hiç cevap yazmadım.Bekledim öyle. Çünkü bizim burda barınmasını istemem o tarz kişilerin.
Muhatap bulamadığı için haliyle çekti gitti.
Farkımız var bizim. Seviyeli,sıcak..
O yüzden uzun soluklu arkadaşlıklar kurduk,o yüzden bağlıyız obaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?