- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.221
Tatlı narinim
Tatlı narinim
canım arkadaşım beni tripli ve sen davet etmiştin obaya. Bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum.Bundan bir 1 ay kadar önce de başka biri gece vakti topiğe geldi, "Leeeeennn burası tam banagöreymiş,deli garular var burda ben gibi.." vs vs şeklinde bişeyler yazdı.
Hiç cevap yazmadım.Bekledim öyle. Çünkü bizim burda barınmasını istemem o tarz kişilerinFarkımız var bizim. Seviyeli,sıcak..
O yüzden uzun soluklu arkadaşlıklar kurduk,o yüzden bağlıyız obaya
Ben senin alıntında düzeltmiştim o harfiBence de,ya az önce yere yazacağıma tere yazmışım,site dışarı atıyor,harfler kayboluyor,bir türlü düzeltemedim üüff
Sevmez miyim peltekimi kankimi ya
Sen vazgeçilmezlerindensin obanıncanım arkadaşım beni tripli ve sen davet etmiştin obaya. Bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum.
Sevmez miyim peltekimi kankimi ya
Ay tatlılığa bak :))canım canım canım canım
Ben de çok rahatsız oluyorum öyle şeylerden,telefondan giriyorum,hafıza doldu,ağırlaştı,ondanmıdır,nedir,düzelmedi bir türlüBen senin alıntında düzeltmiştim o harfiüzülme sen
Azcık düzen hastalığı vardır huyum kurusuneski alışkanlık..
[Quite] ile başlayıp [Quite] ile bitecek ya,o aradaki istediğin yeri alıp,kalanını editliyebilirsinBen de çok rahatsız oluyorum öyle şeylerden,telefondan giriyorum,hafıza doldu,ağırlaştı,ondanmıdır,nedir,düzelmedi bir türlü
Peki,bir mesajdan sadece bir cümle nasıl alıntılanıyor,aydınlatsan bu denizin yeşilini=/
HanımKeleşimiGetirEe nerde yafrukurtlar??
Triplimelek Megi
@tuzsuz_ruh
@Pamuklarperisi
@Saskin baykus
@HemDeliHemAsik
@_Marla_
Eses07
@-Mahperi-
@Papatya gelini
chocolate19
Chocolita
@-Asmin-
IcimdekiSonsuzDeniz
ince bilek
Akaba
Aklıma gelmiyo isim iyi mi
Aynen ahahhaha
Hiii ekliim hemenHanımKeleşimiGetir
Ekle balımHiii ekliim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?