- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.581
Karakter fukarası işte. Pabucumun hocasıDaha bu en hafifi gir bak neler yapar hoca gilikli
Aynen öyle napim onu yanımda goncam var benim
Maşallah maşallah
Allah sahibine bagislasin
O kadinlarin gecnisleri şiddet magduru falabmis sibel evrim gecirmislerDaha bu en hafifi gir bak neler yapar hoca gilikli
Ahahahahahha Allah tan demedin sendeHem zaten uff yavrum demiyoz ki,mashallah diyoz
Evrim geçirip tövbe Yarabbim bişi olmuşlarO kadinlarin gecnisleri şiddet magduru falabmis sibel evrim gecirmisler
Aminnnnn♥♥
O kadar çok güldüm ki anlata mammmm
Çok yaşayalım inşallah hep berabercenee
Böyle evrim olmaz olsun dayaktan öleyim daha iyi yaaa ne iğrençlik bir değil iki değil o adamdaki o bakışlar hic hayrıalamet degilO kadinlarin gecnisleri şiddet magduru falabmis sibel evrim gecirmisler
Ya okudum şok oldum canimEvrim geçirip tövbe Yarabbim bişi olmuşlar
Her günümüz böyle olsun kızlar
O kadar çok güldüm ki anlata mammmm
Çok yaşayalım inşallah hep berabercenee
BulmaaaağğğSenin yazınların hala duruyor amabuldurtma bana simdi boy boy fotoları gelirim
Ben bisey diyecektim yazdım sildim ağzımı bozmucamKarakter fukarası işte. Pabucumun hocası
Zaten geçmişi pis. Malum yaniBöyle evrim olmaz olsun dayaktan öleyim daha iyi yaaa ne iğrençlik bir değil iki değil o adamdaki o bakışlar hic hayrıalamet degil
En hafifi bunu yazabildim bende .Ben bisey diyecektim yazdım sildim ağzımı bozmucam
Kafa gidikmis zaten cano hastaneyi arşınlamışZaten geçmişi pis. Malum yani
Kedicigin birisi de tvse biz islama ayrı bir boyut getirdik diyoBöyle evrim olmaz olsun dayaktan öleyim daha iyi yaaa ne iğrençlik bir değil iki değil o adamdaki o bakışlar hic hayrıalamet degil
Amin canım amin.Ya okudum şok oldum canim
Rabbim aklimizi almasin inşallah
Bir sürü skandalı var kırığınKafa gidikmis zaten cano hastaneyi arşınlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?