- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.601
Bulmasana kızım
Ben tvde görünce utanıyorum yaaBir sürü skandalı var kırığın
Geçen oturdum izledim getirmiş 50 kişiyi hep estetikli yurt dışında okumuş eğitimli biri diyor 28 sene oldu maşallah öldükten sonrada insallah dedim bunlara ne yedirip iciriyor bu ahrette onu görüp kahrolurumKedicigin birisi de tvse biz islama ayrı bir boyut getirdik diyo
Rabbim sen affet
Dedigin gibi canim dayaktan olmeyo tercih ederim..
Ben hiç tv izlemem. 3 sene oldu en azından . Çok mutluyumBen tvde görünce utanıyorum yaa
Ay of başka konuya gecelim kinamak istemiyorumevlatlarim var
Okudum zati kızdırma beni çarşaf çarşaf sererim bakBulmasana kızım
He ben de seninkisilevi sevevim çavşaf çavşaf o vakit hiiihhhOkudum zati kızdırma beni çarşaf çarşaf sererim bakne tehditti ama vayyy beeeee
Ya her adimi haber ya ne bu da boyle şişiriyorsunuGeçen oturdum izledim getirmiş 50 kişiyi hep estetikli yurt dışında okumuş eğitimli biri diyor 28 sene oldu maşallah öldükten sonrada insallah dedim bunlara ne yedirip iciriyor bu ahrette onu görüp kahrolurum
O da yakışıklı dedi,sadece biz değil kiHe ben de seninkisilevi sevevim çavşaf çavşaf o vakit hiiihhh
Ana haberlere çıkıyor ya düşün. .Ben hiç tv izlemem. 3 sene oldu en azından . Çok mutluyum
Saklan arkama
Serrrr yakışıklı dedim arkasindayimHe ben de seninkisilevi sevevim çavşaf çavşaf o vakit hiiihhh
Millete pislik lazım,çıplaklık lazım zatenAna haberlere çıkıyor ya düşün. .
Ya her adimi haber ya ne bu da boyle şişiriyorsunu
O sofraları zaten(
Bogazlarinda kalsın
Dinimizle alay ediyorlar resme
O zamanBen diilim
Kız ben didim diyoBen diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?