- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.741
Rabbim bu hayırlı gecede_Verda_ arkadaşıma da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :))
Denizim cok yasa♥
Ben etiketleyemedim asmini
Enyolis yazıyorum çıkmıyor
Unuttum nick değiştiğini
Rabbim asminimize ve tuzsusumuza iki nasip etsin inşallah♥
Tatlianneyede ikiz dua ediyorum♥
Asmin prensesimi ze et kuzum,bebek haberleri bekliyoruz onlardan da innnşaaaalllllaaaaah
Şu telin üzerinde birde ekmek kizartacaksin çıtır çıtır kahvaltiya dogradigin domatesin içine biraz zeytinyağı eşliğinde bandıra bandıra yiyeceksin yaninada tulum yada ezine ohhhh ne güzel olurdu :))
Ben olsam tolga tolga diyeni bende almamAlmadi beni yanina(
Aminn canimm sendende allah razi olsun♥♥♥♥♥♥♥♥Canım allah razı olsun
tüm güzel dualarınız için..
Rabbim kabul buyursun. .
Günaydın:)Kimdir o
Deprem oldu
Günaydın:)
Hanim ablamiza hakaret etmid densizin birisi
Himm hatırladım o konuyu bu ara bdv deki üyeler tahrik ediliyor resmen ırkçı yaklaşımlarla yada dini konularla sanki.Günaydın:)
Hanim ablamiza hakaret etmid densizin birisi
Abla merkez Balıkesir Sındırgı mis ama bayağı sağlam hissettim çocuklar uyuyordu birde sessizdi apartmanGeçmiş olsun nerde olduki..
Aldı cevabını zaten..
Abla merkez Balıkesir Sındırgı mis ama bayağı sağlam hissettim çocuklar uyuyordu birde sessizdi apartman
Şiddeti de 4.0 müs
Evet abla o an panik oldum elimde tel vardı korkudan kasilmis kollarım bitince farkettimOrta şiddette olmuş..
Onlarda sana öpücük atiyorlar teyzesiYerim yerim yaa
Evet abla o an panik oldum elimde tel vardı korkudan kasilmis kollarım bitince farkettim
En büyük korkum deprem ve boğulmak benim
Hele şu 6 lik depremde necyapacagimi bioememistim benim korkum yüzümden çocuklarda korktu o zaman
Sağol canimm allah razi olsun♥♥♥♥♥♥♥♥Allah sana bağışlasın hem eşini,hem evlatlarını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?