- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.254
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.761
Benim korktugumi biliyor ya keratalar bazen avize ye oyuncak atıp anne koş deprem oluyor deyip beni korkutup guluyorlarSonuçta deprem yani,kim olursa korkar tedirgin olur..
Özellikle çocuklar daha çok etkileniyorlar..
Benim korktugumi biliyor ya keratalar bazen avize ye oyuncak atıp anne koş deprem oluyor deyip beni korkutup guluyorlar
Valla çok fırlama abla benim ikiside oğlan olunca hep akilliri hinzirlik yaramazlığı çalışıyorHahahahaha zeka küpü bunlar varya
Senin torunda öyle olacak abla ins erkekse yaramazliklarina gülüyorsun bazen kızıyorsunHahahahaha zeka küpü bunlar varya
Valla çok fırlama abla benim ikiside oğlan olunca hep akilliri hinzirlik yaramazlığı çalışıyor
Senin torunda öyle olacak abla ins erkekse yaramazliklarina gülüyorsun bazen kızıyorsun
Kızsa nazi cilvesi hoşuna gidiyor benim 10 aylık kızım müzik duydu mu oturduğu yerden sallanıyor böyle isirasim geliyor onu
Evet abla 8 yaş erkekOğlan çocukları böyle işte her an yaramazlığa müsaitler keratalar
Kızım erkek istiyor damatta kız bakalım artık hayırlısı ne olacak,bende kız istiyoruum..
Senin 3 tane evladın demi.
Ya ablacim ben bu bölümü iple çekiyorum öyle bir adamciktan böyle bir kahraman nasil olmuş
Evet abla 8 yaş erkek
5 yaş erkek
10 aylık kiz
Kızinada sağlıklı bı evlat versin rabbim sağ salim güzel doğumu olsun ins
Ya ablacim ben bu bölümü iple çekiyorum öyle bir adamciktan böyle bir kahraman nasil olmuş
Bide annesine üzüldüm yaa(
Ben gecen hafta yüzüğü gösterdiği ana gelince dedim hep koruyordu neden acaba diyeAnnesi istemiş asker olmasını,çanakkale'ye götürmüş görsün diye..
Agah' fark ettiysen kaç kere korudu yavuzu,sonra ne olduysa bıçakladı..
Zor abla zor hepsinin ayrı sikintisi uğraşıyoruz sağlıkları yerinde olsun da onlar iyi olsun herşey unutuluyor yorgunlukta dert tasadaMaşallah hepsinekolay değildir herhalde 3 çocukla uğraşmak.
Amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde.
Ben gecen hafta yüzüğü gösterdiği ana gelince dedim hep koruyordu neden acaba diye
Ama agah da rolünün hakkini veriyor abla tam ... :)
Görevden alacaklar ama en çok ona üzüldüm
Zor abla zor hepsinin ayrı sikintisi uğraşıyoruz sağlıkları yerinde olsun da onlar iyi olsun herşey unutuluyor yorgunlukta dert tasada
Şimdide var ufak tefek sıkıntılarımız Allah beterinden korusun ins aşılıyor herşey zamanlaMutlaka kolay değildir,hele büyüyünce dertleri de bitmiyor..
Şimdide var ufak tefek sıkıntılarımız Allah beterinden korusun ins aşılıyor herşey zamanla
Yılın en iyi dizilerinden abla o duyguyu yaşıyorumBenimde aklıma gelmedi değil yani,acabamı dedim..
Agah'ın ses tonu değişik,sonra kendi sesiyle konuştu yavuzla..
Neden alındı acaba çıkar sonra herhalde..
Keşanlı fena ya bu nasıl bir aşktır böyle..
Tolgammi görevden alıyorlar sibellllAbowwww söz dizisi kritiği yapılıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?