Yafrukurtlar toplanıyor :)))

iyi bende çocuklar uyumak uzere aldım teli eline yukarda resmen çocuk sürüşü tepijiyor yeminle insan bı rahatsız olur ya saat 12
Komşu mu malesef canım o dert fena benim üstümde 70 yaşında bir teyze var takır tukur hergun babam bu kadın topuklu terlik giyiyor evin içind e diyor

Bazen en kesin çözümdür

İyiyiz melek,sen nasılsın canım
İyi şükür ablam büyükler uyudu en küçüğü uyutuyorum şimdi ama usttekiler tepimeyi keserse uyuyecak ins

Benim üst komşu kalın topuklu giyiyor tuzsuz artık ona akistimda bu tepinmeler ekstraya giriyor sanırım misafir var

Benim alt katta değilsin di mi,bazen benim de topuklu aşkım tutar,ama benim altta kimse yok

M M e g simitlerin ekran görüntüsünü aldım bakıp bakıp duruyorum nasıl yaptı diye
Bende istiyorum
Bende yapacam
Bende resim atıcam

Onları
onları
o mu yaptıııı
Ama sopaya takılıydı
Ama hazır.gibiydi
M M e g meeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
Obaya da yap bananeeee

Evet megim yapmış
Bende sabah böyle oldum.
Nasıl da marifetli M M e g
Evet bizde istiyoruz

Babası fırıncı mı neee,10 parmakta 10 marifet,lahmacundan da yapsın,borçlandı bize,obaya,göz hakkı isteriz

Ben yaptım tabii ya
Oklavaya geçirdim,manzara şaaptım sunumda
Hamur işlerini iyi beceririm. Ben sevmem yemem de.
Yemek işlerinde de iyiyim. Zayıf olduğum konu tatlı,pasta,kurabiye nedense..Onları da kızkardeşim çok güzel yapar

IcimdekiSonsuzDeniz Triplimelek Megi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…