- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.237
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.561
iyi bende çocuklar uyumak uzere aldım teli eline yukarda resmen çocuk sürüşü tepijiyor yeminle insan bı rahatsız olur ya saat 12Hoşgeldin canimmm ıyiyiz sen nasilsin
Komşu mu malesef canım o dert fena benim üstümde 70 yaşında bir teyze var takır tukur herguniyi bende çocuklar uyumak uzere aldım teli eline yukarda resmen çocuk sürüşü tepijiyor yeminle insan bı rahatsız olur ya saat 12
Bazen en kesin çözümdürOnlami uğraşayım döndüm dötümü yattım bi baktimmm aaaâaaa değişmiş oh canıma değsin
İyiyiz melek,sen nasılsın canımSlm kizanciklar nasılsınız
Bazen en kesin çözümdürOnlami uğraşayım döndüm dötümü yattım bi baktimmm aaaâaaa değişmiş oh canıma değsin
İyiyiz melek,sen nasılsın canımSlm kizanciklar nasılsınız
İyi şükür ablam büyükler uyudu en küçüğü uyutuyorum şimdi ama usttekiler tepimeyi keserse uyuyecak insBazen en kesin çözümdür
İyiyiz melek,sen nasılsın canım
Oyyy sıcacık oldum şükür isindimm
Oyyy sıcacık oldum şükür isindimm
Benim alt katta değilsin di mi,bazen benim de topuklu aşkım tutar,ama benim altta kimse yokİyi şükür ablam büyükler uyudu en küçüğü uyutuyorum şimdi ama usttekiler tepimeyi keserse uyuyecak ins
Benim üst komşu kalın topuklu giyiyor tuzsuz artık ona akistimda bu tepinmeler ekstraya giriyor sanırım misafir var
Babası fırıncı mı neee,10 parmakta 10 marifet,lahmacundan da yapsın,borçlandı bize,obaya,göz hakkı isteriz
Ellerine sağlık canim cok güzel görünüyor♥♥
Çay demlerim hemen:)Teşekküvlev bebeğimm
Geliyom aç kapıyıÇay demlerim hemen:)
Al gel simitleri ♥
Açtım açtım♥Geliyom aç kapıyı
Açtım açtım♥
Varya sana açtım yazdim kapi çaldı:))
Aa bu saatte?? Hayırdır inşallah..Varya sana açtım yazdim kapi çaldı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?