Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben hiç bilmem büyüğüme cevap vereyim,gittiğim yerde milletin eşyasına dokunayım. Biz bir de 4 kardeşiz. Yakın yakın yaşlarda .şimdi torunlara göre yaşıyorlar,zamane çocuğu diyorlar

Ellerine sağlık kuzum
Sen benim mesajlarımı niye görmüyorsun yaa
İlk ben dedim eski fotona dönmen ne kadar güzel şahane olmuş diye

Deniz benden gördü de dedi sana
:)))Valla öyle oldu triplim,paketim yüklenince,görmemişin neti olmuş hesabı Ya Allah daldım obaya,resim filan kimin gözü gördü

Ben hiç bilmem büyüğüme cevap vereyim,gittiğim yerde milletin eşyasına dokunayım. Biz bir de 4 kardeşiz. Yakın yakın yaşlarda .şimdi torunlara göre yaşıyorlar,zamane çocuğu diyorlar
Yaaa sorma,sırf öyle öğrettiler diye,o komşu zebaninin ağzının payını hiç veremedim,bize karışırdı, bir damlacık kardeşlerime karışırdı,laf hazırdı,ama o büyük,büyük küçük yok kardeşim,haklı haksız var dünyada sadece,ama diyemezdik tabii.

M M e g simitlerin ekran görüntüsünü aldım bakıp bakıp duruyorum nasıl yaptı diye
Bende istiyorum
Bende yapacam
Bende resim atıcam
Onları
onları
o mu yaptıııı
Ama sopaya takılıydı
Ama hazır.gibiydi
M M e g meeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
Obaya da yap bananeeee

Ellerine sağlık kuzum
Sen benim mesajlarımı niye görmüyorsun yaa
İlk ben dedim eski fotona dönmen ne kadar güzel şahane olmuş diye

Deniz benden gördü de dedi sana

kuzum arada telden giriyorum ya kaçırabiliyorumm
eskiye dönüş yapiyim dedim, beğenmene sevindim canısı =)

Aminnnnnnnn

Öyle olmak ne mümkün,benim eşim koalagillerden:))
160 cmlik yatakta 50cmde uyuyoruz
Boğulacağım birgün

İyi yaptın canım,bize de iyi geldi:))
Ahahahha aynı benimki bizde öyle dusucem artık diye itiyorum bazen ileri bugün düşüyordum az daha

Aynen canım :) öyle öyle büyüdük işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…