- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.521
Ellerine sağlık kuzumAfiyet olsun obamın güllerine =)
Ben hiç bilmem büyüğüme cevap vereyim,gittiğim yerde milletin eşyasına dokunayım. Biz bir de 4 kardeşiz. Yakın yakın yaşlarda .şimdi torunlara göre yaşıyorlar,zamane çocuğu diyorlarBazen annem der şimdi,siz usluydunuz,ben sizin gibi uğraşmadım çocuklarımla.Sıkıyorsa uslu olma,annem gözleriyle mahkeme kurar kaldırırdı yeminle:)))
Ben gönüllerini yapıyorum,bu yaramaz demek mi,benim çocuklarım da usluydu maşallah,o zaman görmezden mi gelmeliyim onları değil mi...
Torunlarını sever ama inceden de dokundurur,ben de dokundururum,eskiden çocuğun kıymeti mi vardı diye
:)))Valla öyle oldu triplim,paketim yüklenince,görmemişin neti olmuş hesabı Ya Allah daldım obaya,resim filan kimin gözü gördüEllerine sağlık kuzum
Sen benim mesajlarımı niye görmüyorsun yaa
İlk ben dedim eski fotona dönmen ne kadar güzel şahane olmuş diye
Deniz benden gördüde dedi sana
Yaaa Estağfurullah denizim:)))Valla öyle oldu triplim,paketim yüklenince,görmemişin neti olmuş hesabı Ya Allah daldım obaya,resim filan kimin gözü gördü
Yaaa sorma,sırf öyle öğrettiler diye,o komşu zebaninin ağzının payını hiç veremedim,bize karışırdı, bir damlacık kardeşlerime karışırdı,laf hazırdı,ama o büyük,büyük küçük yok kardeşim,haklı haksız var dünyada sadece,ama diyemezdik tabii.Ben hiç bilmem büyüğüme cevap vereyim,gittiğim yerde milletin eşyasına dokunayım. Biz bir de 4 kardeşiz. Yakın yakın yaşlarda .şimdi torunlara göre yaşıyorlar,zamane çocuğu diyorlar
Yok valla ben ciddiyim,sabah beri giremeyince,sanki 1 ay balık yememiş gibi kafayı yedim,anla yaniYaaa Estağfurullah denizim
Şaka ettiydim
Ellerine sağlık kuzum
Sen benim mesajlarımı niye görmüyorsun yaa
İlk ben dedim eski fotona dönmen ne kadar güzel şahane olmuş diye
Deniz benden gördüde dedi sana
AminnnnnnnnTabii kıız,onlarla alışverişe giderdim,ikisi pıt pıt yürürdü yanımda:))
,küçüğü kucağımda olurdu çoğu zaman,çünki arabayla giremezdim dükkanlara,zor olurdu.Eşim yoğun çalışırdı,beklemezdim onu,alır üçünü giderdim.
Tabi bizim çarşımız buna uygun,butik şehir gibidir burası,kolay yani öyle gitmek.
Allah Asmin sibel kuzularıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah o tatları.
Gerçi ergenlikte o kadar şeker olmuyorlar da
Ahahahha aynı benimki bizde öyle dusucem artık diye itiyorum bazen ileriÖyle olmak ne mümkün,benim eşim koalagillerden:))
160 cmlik yatakta 50cmde uyuyoruz
Boğulacağım birgün
İyi yaptın canım,bize de iyi geldi:))
Ahaaaa tripppp birrrrrrrrBana niye cevap vermiyon sen
süper saptamaymış
Nasılda bilirdiO saatlerde yeni uyudumdu valla
Aynen canım :) öyle öyle büyüdük işteYaaa sorma,sırf öyle öğrettiler diye,o komşu zebaninin ağzının payını hiç veremedim,bize karışırdı, bir damlacık kardeşlerime karışırdı,laf hazırdı,ama o büyük,büyük küçük yok kardeşim,haklı haksız var dünyada sadece,ama diyemezdik tabii.
Sen bizim ciğerimizi bilirsinNasılda bilirdi
Kıskandım,yapayım dedim nasıl oluyormuş diyeAhaaaa tripppp birrrrrrrr
Nasılsın canımÜşümeyin kızlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?