- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.941
sen gece 3 te ayaktaydın çok eziyet ediyorsun kendine.Ben de 6 buçukta kalkıyorum ama geri yatıcam birazdan
Denizimm yettim cayla peynir zeytin de getirdimKardeeş bakarmısın,5 tane getir canım bana, @tuzsuz_ruhTriplimelek Megi KaPrisLiPazen Akaba ve ince bilek le yiiceem.5 daha sar da gelen arkadaşlara da kalsın
Bizi beni sevmiyormusunAllahım sana geliyorum:))) sizin bu cilveleşmeniz ne olacak acaba tatlı hatunlaraşkınızı başka yerde yaşayın recaa ediciyim
Ee o kadar kendine hizmet ettirmese 100 yıl yaşar mı zeytin ağacı@tuzsuz_ruh
Zeytin işi yine mi hortladı:)
Heh hazırlayalım şöyle,Denizimm yettim cayla peynir zeytin de getirdim
Otlu peynirr bayilirimHeh hazırlayalım şöyle,Triplimelek Megi de,bi meşhur piynirleri varmış,otlu motlu top top yapıp kuruturlarmış,ondan getirse bari
Ay alıntılanmadı bir türlü,yok bebeğim,simit çay zeytin peynir daha ne isteriz,miisss:))Otlu peynirr bayilirim
Başka istediğin ne var yapimmm♥
Hadin koşun:)))Ay alıntılanmadı bir türlü,yok bebeğim,simit çay zeytin peynir daha ne isteriz,miisss:))
İyiyim ablacım oğlanı okula yolladım ancak oturdum sıpa peşinde koşturuyorGünaydınlar triplim nasılsın
Ayyyy getirmem mi paket paket yapar getiririm sen yeter ki isteHeh hazırlayalım şöyle,Triplimelek Megi de,bi meşhur piynirleri varmış,otlu motlu top top yapıp kuruturlarmış,ondan getirse bari
İyiyim ablacım oğlanı okula yolladım ancak oturdum sıpa peşinde koşturuyor
Sen nasılsın
Ayyyy getirmem mi paket paket yapar getiririm sen yeter ki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?