- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.981
Ahahaha şimdi özelden taciz etsem mi diyodumDe de özelden de
Seviyom seni
Sinirlendirmeyi bile seviyom
Trip atmayı daha çok seviyorum
Ahahaha şimdi özelden taciz etsem mi diyodum
Biz de seviyoz kızımbesbelli yani
Bizi beni sevmiyormusun
Hâlbuki sen bizim zarifimizdin
Allah bereket versin canım.Ee o kadar kendine hizmet ettirmese 100 yıl yaşar mı zeytin ağacı
Gene zeytin yine zeytin
Benmi ki,kaçırmışımmı,unuttummuBizim pamuklu pazen neler etti dün gece yaramaz,okuyuntübeee
Kız biz her vakit trip atacak bisey buluruz yaaaKızzzz dur bak sonra ciddiye almazlar bizi hee
Amaaan almazlarsa yine trip atarız
Ben hiç trip yaptimmi yaaa gunama bari girmeAman da tuzsuzummu gelmiiiş,dedimdi ben,adımları gibi geliyo diye
Kesinlikle ben olamam benim yımış yımış bir galbim varrrrYok canııım,sen diildin o bir sen vardı sende,senden içeru
yok kuzum yaaa bir günlük bişeydi bu daha yok bitti heee bitmemiş olabilir ama o sayılmaz bir ağaç kaldı belki bir ay sonra anca gidilir@tuzsuz_ruh
Zeytin işi yine mi hortladı:)
Bu yıl zeytin görmekten değil yamaç görmekten çıldırdım bacaklarımda kas oldu artikEe o kadar kendine hizmet ettirmese 100 yıl yaşar mı zeytin ağacı
Gene zeytin yine zeytin
Bir.de çaylaaarrr ooof ofHımmmmm en sevdiğimyanındada peynir domates gelde yemeeeee
Yağlar kasa dönüşüyo o zamanKız biz her vakit trip atacak bisey buluruz yaaa
Ben hiç trip yaptimmi yaaa gunama bari girme
Kesinlikle ben olamam benim yımış yımış bir galbim varrrr
yok kuzum yaaa bir günlük bişeydi bu daha yok bitti heee bitmemiş olabilir ama o sayılmaz bir ağaç kaldı belki bir ay sonra anca gidilir
Bu yıl zeytin görmekten değil yamaç görmekten çıldırdım bacaklarımda kas oldu artik
Hemde ne kas bacaklarım sıkı oldu vallahi yamaç çıkmaktanBir.de çaylaaarrr ooof of
Yağlar kasa dönüşüyo o zaman
Bir.de çaylaaarrr ooof of
Yağlar kasa dönüşüyo o zaman
Buyur abla,ayıpsınAhhhh olsada içsekkk
Oo ozaman çoğu gitti,azı kaldı,annene teşekkür etHemde ne kas bacaklarım sıkı oldu vallahi yamaç çıkmaktan
Abla karatay demişki,kolestrol ömrü uzatır,hiç güvenmiyorum şu kadına ya...Cuma günü tahlillerim yapıldı sabahta sonuçları aldık feci yine kolestrol tavan yapmış yine..
Raporlu ilacı sağlık ocağı yazmıuotmuş artık,hastaneye gidip yazdırmam lazım rabdevu aldım 1yın 12.de gidecem.
Sonuş 345 çıktı
Yaaaa cenazemi getirecekler yakında zeytin bahçesinden kilo gidecek diyeOo ozaman çoğu gitti,azı kaldı,annene teşekkür et
Abla ne yaptın bu kadar 345 ne demek ayol akşamda bir cevizi bir bardak yani çay bardağı suya ısla sabah suyunu hemde cevizini yiyeceksin aç karnına bide gargan deriz biz karabaş otu diyorlar başka bir rahatsızlığın yoksa onun çayı da faydalı çok kolesteroleCuma günü tahlillerim yapıldı sabahta sonuçları aldık feci yine kolestrol tavan yapmış yine..
Raporlu ilacı sağlık ocağı yazmıuotmuş artık,hastaneye gidip yazdırmam lazım rabdevu aldım 1yın 12.de gidecem.
Sonuş 345 çıktı
Bence fıstık gibi bir tuzsuz getirceklerYaaaa cenazemi getirecekler yakında zeytin bahçesinden kilo gidecek diye
Buyur abla,ayıpsınEki Görüntüle 2090855
Abla karatay demişki,kolestrol ömrü uzatır,hiç güvenmiyorum şu kadına ya...
Babam duyup inanmasa bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?