Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yıllardır böyle ilaçla ancak düşüyor işte,sanki dünyayı yiyorum sanırsın.
Cevizi arada yapıyorum zaten faydası ouyor onun..

Offfff sağol kuzum yaaa iyi geldi çaylarrrrrrrr

Yıllardır var zaten ilaçla düşürebiliyorum sadece..
Trigliserid de fena çok yüksek çıktı oda..
Geçmiş olsun,insanlar neye inanacağını şaşırdı.
Babam da sağlıklı diye bir kase zeytinyağını kahvaltıda yiyor neredeyse.
Şifa ama azı şifa...

Yıllardır böyle ilaçla ancak düşüyor işte,sanki dünyayı yiyorum sanırsın.
Cevizi arada yapıyorum zaten faydası ouyor onun..
Diğer otu da bir dene amcam trigiliseriti çok yüksekti bayılıyordu resmen bunlarla düşürdü birde kilo verdi şuan hic yok kalmadi

Geçmiş olsun,insanlar neye inanacağını şaşırdı.
Babam da sağlıklı diye bir kase zeytinyağını kahvaltıda yiyor neredeyse.
Şifa ama azı şifa...

Aynen hani arada bir kaçırırız ona tamamda sanki bende çok yiyormuş havası çöktü üstüme

Diğer otu da bir dene amcam trigiliseriti çok yüksekti bayılıyordu resmen bunlarla düşürdü birde kilo verdi şuan hic yok kalmadi

Aktara bakayım alayım olmazsa .

Zeytinler nerden huuuu bir tabak versenee

Aynen hani arada bir kaçırırız ona tamamda sanki bende çok yiyormuş havası çöktü üstüme

Aktara bakayım alayım olmazsa .

Zeytinler nerden huuuu bir tabak versenee
Bizim bahçeden abla daha bunun kaç katı var vereyim ayipsin

Aay bahar gibi tazeciiik,hala yeşili var haa,ne değişik bir ağaç,yazın yan gelip yatıyo ağustos böceği gibi,kışın da harıl da harıl
Varmış bende sonradan gördüm kocam kırma yapalım dedi topladık geldik ne varsa birazını dilicez kırmızı ilanları gerisi kırma sen ağaçları görsen bakmalara doyamazsın gel gelelim çalışması çok zor

Öyleym,ş missss gibi kokar şimdi varyaa.

Nazilli pazarına gitmiştik oradan bal filan almıştımm harikaydı..
Nazilli bir saat bana biz geçen bir köye gittik yemedim daha önce ordaki gibi bir biber hayatımda şahane ötesi bişeydi yaz gelsin hep oraya gidicem pazar için özellikle hem çıtır hem yunusak

Burada denize yakın evlerde bire ikişer dikiyorlar bahçelere,bazen oradan geçerken bakmaktan başım yukarıda kalıyor,eşim diyor önüne bak,düşeceksin:))
Ağacı muhteşem evet

Nazilli bir saat bana biz geçen bir köye gittik yemedim daha önce ordaki gibi bir biber hayatımda şahane ötesi bişeydi yaz gelsin hep oraya gidicem pazar için özellikle hem çıtır hem yunusak

Herşey taze zaten oralarda daha doğal,tereyağ almıştım eşim için tadına bayıldı hemen yedi..

Burada denize yakın evlerde bire ikişer dikiyorlar bahçelere,bazen oradan geçerken bakmaktan başım yukarıda kalıyor,eşim diyor önüne bak,düşeceksin:))
Ağacı muhteşem evet
Çekemedim bir foto ama biryere daha gidebiliriz bir ağaç varmış bizimmis haberimiz yok üstü zeytin çakılı çekicem senin için

Herşey taze zaten oralarda daha doğal,tereyağ almıştım eşim için tadına bayıldı hemen yedi..
Ben haftada yarim kilo tereyağı kullanıyorum abla tadını bulamıyorum onsuz yemeklerin hepsi taze olunca gerçekten çok seviyorum yaşadığım şehri hic başka yerde gözüm yok asla degismem

Ben haftada yarim kilo tereyağı kullanıyorum abla tadını bulamıyorum onsuz yemeklerin hepsi taze olunca gerçekten çok seviyorum yaşadığım şehri hic başka yerde gözüm yok asla degismem

Yarım kilo çok değilmi yahu naptın öyle,zeytinyağı da kullan hiç değilse..
Bizde tereyağı yenmez,sadece eşim arada kahvahtıda yer o kadar,yemeklere asla koymam kokusu beni mahvediyor.

Yaaaa kışın geleceksin asıl gerçi yazında pazarda herşey var köylü mali organik hemde ucuz kışın ne ot istersen herşey tazecik
Biz de etçi,otçu ve balıkçıyız,babaannem,ağaçlara tırmanan bir dikenin körpelerinden kavurma yapardı.
Eşim taraf,bakliyat hamur,hamur,hamur,yaşlıları yemek yemek değil,ekmek yemek diyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…