- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.121
Amiin. Ne güzel demişsin ❤Canım,iş paranın bereketinde,o olmayınca,7 000 i yettiremiyoruz diyorlar,niceleri de 3te bir maaşla ev bark alıyor,Allah Halil İbrahim bereketi versin herkesin kazancına...
Amin amin . Ne kadar gelirse,o kadar gidiyorAmin abla ins bereketi kaçmasın evlerimizin ben şuan oturduğum evi alırken 900 lira maaş alıp 550 lira ödeme yapıyordum
Ne kadar harcarsan o kadar gidiyor
Borcuna sadık olursan eğer ipin ucu kaçmıyor
Allah'ın evi olmayana ev araba isteyen araba
Para pul herşey oluyor Allah can sağlığı huzur versin yeterki
Ahhahhah,onu o dedi,bende marketten aldım çocukları dedimNolacak bak kaç tane çocuğum oldu diyecektin
Evet ya,çok özledim ben.@Hannaz abla gel iki lafın belini koralim yaaa
Ahahahahah annem.seni çaydan tuttum derdi banaAhhahhah,onu o dedi,bende marketten aldım çocukları dedim
Valla öyle. Konuşurken unutuluyor :)Gelse de gözü gönlü açılsa ben bazen sikintilarimi unutuyorum burda o kadar derdi olan çok ki
AhahaAhahahahah annem.seni çaydan tuttum derdi bana
Bir tanıdığım var akabam,genç çift,3 çocukları var,2400 filan maaş.Fakat maşallah bir görseniz,çocukları çiçek gibi giyinir,evi nasıl şık güzel,kendi de zevklidir,bulur yakıştırır,misafirine yedirir,içirir,yüzü güler,evlerinde bereket ve huzur var maşallah,Allah daim etsin,iş biraz da insanın kendisinde bitiyor...Amiin. Ne güzel demişsin ❤
Öyle evde insan nasıl rahat ediyor huzuru doluyor içi dimiBir tanıdığım var akabam,genç çift,3 çocukları var,2400 filan maaş.Fakat maşallah bir görseniz,çocukları çiçek gibi giyinir,evi nasıl şık güzel,kendi de zevklidir,bulur yakıştırır,misafirine yedirir,içirir,yüzü güler,evlerinde bereket ve huzur var maşallah,Allah daim etsin,iş biraz da insanın kendisinde bitiyor...
Allah bereketini veriyor,insan temiz kalpli olsun yeter,şükretsin bir de. Allah herkesin yuvasını korusun inshallah.Bir tanıdığım var akabam,genç çift,3 çocukları var,2400 filan maaş.Fakat maşallah bir görseniz,çocukları çiçek gibi giyinir,evi nasıl şık güzel,kendi de zevklidir,bulur yakıştırır,misafirine yedirir,içirir,yüzü güler,evlerinde bereket ve huzur var maşallah,Allah daim etsin,iş biraz da insanın kendisinde bitiyor...
Kız edep vardı bizde ben hala öyle konuşamam annemle evliyim bak 6 yıllık yok yani o da soramaz bendeAhahaiyi leyleklrr dememiş
Ben sakatlık olunca alamadım,içimde kaldı . Saat al,kazak al. Erkeğe ne alcaz başkaKızlar benim kocam yarın 35 ine girecek yolun yarısina geldi
Ilk defa doğum günü kutlamak istiyorum bir pasta yapayım dedim yemeğe gidelim dedi kendisi bir de kadayıf istiyormuş benden
Sizce bisey alsammı hediye fikir verin
Açıkçası ben o diyene kadar yemek fikrinde değildim güzel bir masa hazırlayım diyordum pasta felan börek yapayım diyordum ama şimdi napacayimmmm
Onu bende sormam canımKız edep vardı bizde ben hala öyle konuşamam annemle evliyim bak 6 yıllık yok yani o da soramaz bende
Saat takmaz yaaa kazak da aldık çok varBen sakatlık olunca alamadım,içimde kaldı . Saat al,kazak al. Erkeğe ne alcaz başka
Mutlu,huzurlu yıllarınız olsun beraberce,inshallah :)Kızlar benim kocam yarın 35 ine girecek yolun yarısina geldi
Ilk defa doğum günü kutlamak istiyorum bir pasta yapayım dedim yemeğe gidelim dedi kendisi bir de kadayıf istiyormuş benden
Sizce bisey alsammı hediye fikir verin
Açıkçası ben o diyene kadar yemek fikrinde değildim güzel bir masa hazırlayım diyordum pasta felan börek yapayım diyordum ama şimdi napacayimmmm
Ahahahahah bende kızkardeş bilem yok olsa belki konuşurdum onla ama anneyle olmuyorOnu bende sormam canımkarikatürlerle şakalaşıyoruz kız kardeşlerim evlenince
Benim hınzır bişey almam lazım doğum günümde değil ama normal bu günde bana atlama ipi almıştı hain kocamBen sakatlık olunca alamadım,içimde kaldı . Saat al,kazak al. Erkeğe ne alcaz başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?