Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Amin amin . Ne kadar gelirse,o kadar gidiyor

Amiin. Ne güzel demişsin ❤
Bir tanıdığım var akabam,genç çift,3 çocukları var,2400 filan maaş.Fakat maşallah bir görseniz,çocukları çiçek gibi giyinir,evi nasıl şık güzel,kendi de zevklidir,bulur yakıştırır,misafirine yedirir,içirir,yüzü güler,evlerinde bereket ve huzur var maşallah,Allah daim etsin,iş biraz da insanın kendisinde bitiyor...

Kızlar benim kocam yarın 35 ine girecek yolun yarısina geldi
Ilk defa doğum günü kutlamak istiyorum bir pasta yapayım dedim yemeğe gidelim dedi kendisi bir de kadayıf istiyormuş benden
Sizce bisey alsammı hediye fikir verin
Açıkçası ben o diyene kadar yemek fikrinde değildim güzel bir masa hazırlayım diyordum pasta felan börek yapayım diyordum ama şimdi napacayimmmm

Öyle evde insan nasıl rahat ediyor huzuru doluyor içi dimi

Allah bereketini veriyor,insan temiz kalpli olsun yeter,şükretsin bir de. Allah herkesin yuvasını korusun inshallah.

Ben sakatlık olunca alamadım,içimde kaldı . Saat al,kazak al. Erkeğe ne alcaz başka

Mutlu,huzurlu yıllarınız olsun beraberce,inshallah :)

Ben sakatlık olunca alamadım,içimde kaldı . Saat al,kazak al. Erkeğe ne alcaz başka
Benim hınzır bişey almam lazım doğum günümde değil ama normal bu günde bana atlama ipi almıştı hain kocamanladiniz sizde msji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…