Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aynen sibel,benim bir bebeğimi anneme 5,5 aylıkken söyledim,kimi hemen söyler ya test yaptım hamileymişim diye ailesine,ben de anneme demedim hiç,tek kardeşlerime...
Ben 4 ay sabrettim sonuncida diğerlerini şıp diye söyledim bana diyorlar nasıl dayandin

Araba kokusu al o vakit ya da piknik tüpü Cam suyu,motor yağı. Ay babamın mesleği ya araba tamiri,ondan bilirim azcık
Ahahahahahhaha arabanın mı doğum günü der büyük ihtimal neyse ben yarın bir çarşı pazar karıştırayım bakayım bi bende anlarım herseyini arabanın

Öyle evde insan nasıl rahat ediyor huzuru doluyor içi dimi
Gerçekten de yansıyor insana o hava.Allah bereket yağdırsın onlara da,bizlere de inşallah
Aay ne olur ki bende bilemedim birden:))
Güzel bir fotoğraf çektirip çerçeveletin,anı kalsın,artık fotolar sanalda hep,bence güzel olur.

Bizimkiler bozulmadı,zaten yaşlarımız da büyüdü. İns bozulmayız biz de
Inşallah insan insana benzemez tabi
Şimdikiler İnstagramdan test fotosu atıyo
Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan var

Bak bu olabiler işte uzun zamandır bir fotoğrafımız yoktu bizim biseyler daha bul orcinal gadın

Benimkinin doğum gününde bı ay var tuzsuz bende hediye düşünüyorum ama pahalı bişey alamam ne alsamki bayağıdır hediye almıyorum 3-5 sene olmuştur
Erkeklere hediye seçmek zor ya,ya genel bir hediye,saat,cüzdan vs yada düşün dur oluyor insan

Inşallah insan insana benzemez tabi

Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan var
Millet kolayını bulsa canlı yayın yapacak Wc'den. Hiç sosyal medya hesabım yok. Sıfır. Kafam rahat

Ben 4 ay sabrettim sonuncida diğerlerini şıp diye söyledim bana diyorlar nasıl dayandin
Yoo dayanıyor insan,hatta bir kaç ay eşimden başkası bilmiyordu,bebeğin ve sen başbaşasın,akıl veren yok,telaşlandıran yok,oooh mis

Millet kolayını bulsa canlı yayın yapacak Wc'den. Hiç sosyal medya hesabım yok. Sıfır. Kafam rahat
Benim tek insta var ondada hic bisey yok sadece alışveriş sayfaları var bir iki çok samimi arkadaş o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…