- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.161
Araba kokusu al o vakitProblem orda benimkinin bir ilgi alanı yok tek ilgi alanı arabası
Ben 4 ay sabrettim sonuncida diğerlerini şıp diye söyledim bana diyorlar nasıl dayandinAynen sibel,benim bir bebeğimi anneme 5,5 aylıkken söyledim,kimi hemen söyler ya test yaptım hamileymişim diye ailesine,ben de anneme demedim hiç,tek kardeşlerime...
Bizimkiler bozulmadı,zaten yaşlarımız da büyüdü. İns bozulmayız biz deBizdede çok ama akraba akrep durumu geçerli bir kuzenimle öyleydik de evlenince burnu ve bilimum yerleri kalktı arasam açmaz aramıyorum artik
Şimdikiler İnstagramdan test fotosu atıyoAynen sibel,benim bir bebeğimi anneme 5,5 aylıkken söyledim,kimi hemen söyler ya test yaptım hamileymişim diye ailesine,ben de anneme demedim hiç,tek kardeşlerime...
Ahahahahahhaha arabanın mı doğum günü der büyük ihtimal neyse ben yarın bir çarşı pazar karıştırayım bakayım bi bende anlarım herseyini arabanınAraba kokusu al o vakitya da piknik tüpü Cam suyu,motor yağı. Ay babamın mesleği ya araba tamiri,ondan bilirim azcık
Gerçekten de yansıyor insana o hava.Allah bereket yağdırsın onlara da,bizlere de inşallahÖyle evde insan nasıl rahat ediyor huzuru doluyor içi dimi
Aay ne olur ki bende bilemedim birden:))Kızlar benim kocam yarın 35 ine girecek yolun yarısina geldi
Ilk defa doğum günü kutlamak istiyorum bir pasta yapayım dedim yemeğe gidelim dedi kendisi bir de kadayıf istiyormuş benden
Sizce bisey alsammı hediye fikir verin
Açıkçası ben o diyene kadar yemek fikrinde değildim güzel bir masa hazırlayım diyordum pasta felan börek yapayım diyordum ama şimdi napacayimmmm
Inşallah insan insana benzemez tabiBizimkiler bozulmadı,zaten yaşlarımız da büyüdü. İns bozulmayız biz de
Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan varŞimdikiler İnstagramdan test fotosu atıyo
Öyle yap bari :) görünce aklına gelir belkimAhahahahahhaha arabanın mı doğum günü der büyük ihtimal neyse ben yarın bir çarşı pazar karıştırayım bakayım bi bende anlarım herseyini arabanın
Bak bu olabiler işte uzun zamandır bir fotoğrafımız yoktu bizim biseyler daha bul orcinal gadınGerçekten de yansıyor insana o hava.Allah bereket yağdırsın onlara da,bizlere de inşallah
Aay ne olur ki bende bilemedim birden:))
Güzel bir fotoğraf çektirip çerçeveletin,anı kalsın,artık fotolar sanalda hep,bence güzel olur.
Erkeklere hediye seçmek zor ya,ya genel bir hediye,saat,cüzdan vs yada düşün dur oluyor insanBenimkinin doğum gününde bı ay var tuzsuz bende hediye düşünüyorum ama pahalı bişey alamam ne alsamki bayağıdır hediye almıyorum 3-5 sene olmuştur
Millet kolayını bulsa canlı yayın yapacak Wc'den. Hiç sosyal medya hesabım yok. Sıfır. Kafam rahatInşallah insan insana benzemez tabi
Offff sormaaa herşeyi orda paylasana gıcık oluyorum bilmem ne kuaförde mutlu hissediyor bilmem nerde şu yemeği yiyor hic bana gore değil yapan var yapamayan var
Bak cüzdan olabilir bugün kredi kartını alırken baktım köşesi yıpranmış :)Erkeklere hediye seçmek zor ya,ya genel bir hediye,saat,cüzdan vs yada düşün dur oluyor insan
Evet bak bu süperBak bu olabiler işte uzun zamandır bir fotoğrafımız yoktu bizim biseyler daha bul orcinal gadın
Yoo dayanıyor insan,hatta bir kaç ay eşimden başkası bilmiyordu,bebeğin ve sen başbaşasın,akıl veren yok,telaşlandıran yok,oooh misBen 4 ay sabrettim sonuncida diğerlerini şıp diye söyledim bana diyorlar nasıl dayandin
Benim tek insta var ondada hic bisey yok sadece alışveriş sayfaları var bir iki çok samimi arkadaş o kadarMillet kolayını bulsa canlı yayın yapacak Wc'den. Hiç sosyal medya hesabım yok. Sıfır. Kafam rahat
Ben hiç açmadım bile hesap şimdiye kadar.Benim tek insta var ondada hic bisey yok sadece alışveriş sayfaları var bir iki çok samimi arkadaş o kadar
Cüzdan iyi fikir evetBak cüzdan olabilir bugün kredi kartını alırken baktım köşesi yıpranmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?