- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.541
Meg orda gevrek yisin lahmacun yisin dussuz burda menemen
Gelsin kizzzz yazikkk özlediydim kendini bende ama denk gelemedikKız sorma,elektrikli battaniye bi yandan,soba bir yandan,kebap kıvamında uyuyordum ki,ada biriyle konuşuyor,,nisan uğramış geçerken,hayırdır ne iş diyemedim kendime gelipte
Vallaha mıı
Amaaan biskuvi pastası işte,sanki sütlü kaymaklı karamelli trileçe de,canın isteyecekPambık yaaaa diyetteyim bennn amagidicem bu obadan beni suça teşvik ediyosunuz birgün lahmacun birgün simit birgün pasta
Sende çarşaf çarşaf önce sonra yaparsın mege olmaamıBu meg kapatmaz hergun zaban göründe kalkıp biseyler yapıyor sonra çarşaf çarşaf fotohic beni düşünen yok
Oo menemen varsa ne yapıcan başka şeyi hafif hafif ooohMeg orda gevrek yisin lahmacun yisin dussuz burda menemenadaletin bu mu dunya
Buradayım canımM M e g
Triplimelek Megi Akaba @-Asmin- IcimdekiSonsuzDeniz @tuzsuz_ruh @Saskin baykus @Madammor @-Mahperi- ince bilek @Ada duru @Pamuklarperisi
Obacanlar akşam herkes ateşin etrafında toplansın meditasyon yapacağız
Negatif düşünceler out dostluk in
Eki Görüntüle 2091214
Trilece mı didin sennnnVallaha mıı
Amaaan biskuvi pastası işte,sanki sütlü kaymaklı karamelli trileçe de,canın isteyecek
Sende çarşaf çarşaf önce sonra yaparsın mege olmaamı
Öyle yapiyoz bizde yiyom artikinOo menemen varsa ne yapıcan başka şeyi hafif hafif oooh
O taşın üstüne öyle otursam hiçvbir derdim kalmaz totomdan başka,onun derdine düşerimM M e g
Triplimelek Megi Akaba @-Asmin- IcimdekiSonsuzDeniz @tuzsuz_ruh @Saskin baykus @Madammor @-Mahperi- ince bilek @Ada duru @Pamuklarperisi
Obacanlar akşam herkes ateşin etrafında toplansın meditasyon yapacağız
Negatif düşünceler out dostluk in
Eki Görüntüle 2091214
Üzülen o, benim gibi sa. lak birine niye üzülüyorsa boşuna değer vermiş bugüne kadar
Hı hı didim,ama sen dönüp bakmazsın bile,full irade maşşallahhTrilece mı didin sennnn
Insan diyette olunca cani cips bile çekiyor yemediği halde
ne oldunuz geneee yaaa siz topiye mı yazdın ondan kızdı sana abowwwww meggg bu kadan kıskançlık benim kocamda bilem yok gızzzzzÜzülen o, benim gibi sa. lak birine niye üzülüyorsa
Yaaaa tabi tabi hic bakmammmHı hı didim,ama sen dönüp bakmazsın bile,full irade maşşallahh
Ne dimek oÜzülen o, benim gibi sa. lak birine niye üzülüyorsa boşuna değer vermiş bugüne kadar
Gidemezsin,bizi bırakamazsın,nisan bile bırakamadı bakYaaaa tabi tabi hic bakmammm
Eziyetsiniz bana resmen gidecem birgün terkedicem sizi
Kızdırıyolla beni bigun elime alicam oklavami bir ona bir öbürüneNe dimek osa.lak ma.lak ,kıymetlilerimizsiniz bizim siz,EDİ VE BÜDÜ
Nisan bizi bırakamaz bağımlılık yaptım onda ama ben gidicem sizi terkedicemGidemezsin,bizi bırakamazsın,nisan bile bırakamadı bak
Dur şu hamuru da açayım,merdaneyi vercem sanaKızdırıyolla beni bigun elime alicam oklavami bir ona bir öbürüne
Kârı koca birbirimizi bu kadar kıskanmıyoruz biz yaaaaa Allah Allah delirttiler en sonunda beni bak meg hanım tavır yapıyor suandaDur şu hamuru da açayım,merdaneyi vercem sana
Hehal,girişigirişiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?