- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.561
ne oldunuz geneee yaaa siz topiye mı yazdın ondan kızdı sana abowwwww meggg bu kadan kıskançlık benim kocamda bilem yok gızzzzz
Ne dimek osa.lak ma.lak ,kıymetlilerimizsiniz bizim siz,EDİ VE BÜDÜ
Kızdırıyolla beni bigun elime alicam oklavami bir ona bir öbürüne
Şimdi diyecek kızlara arabesk yaptın neyse...Dur şu hamuru da açayım,merdaneyi vercem sana
Hehal,girişigirişiver
Bana kimse bisey yapmadi konuşulanları herkes görüyor dimi canimmm kızıyorum siz böyle yapincaŞimdi diyecek kızlara arabesk yaptın neyse...
Denizzz denizzz balim kaymagim♥Vallaha mıı
Amaaan biskuvi pastası işte,sanki sütlü kaymaklı karamelli trileçe de,canın isteyecek
Sende çarşaf çarşaf önce sonra yaparsın mege olmaamı
Benim için çok değerli M M e g hemde çok ama anlamıyor.
Oba desen onun sayesinde gelmiştim buraya.
Sonra sizlerle tanıştım hepiniz arkadaşım sırdaşım oldunuz.
Nazımı kaprisimi çektiniz.
En çok da Megim herşeyimi biliyor tek dostum diyebilirim gerçekte de sadece kk da değil.
Sevdiğim insanın bana kötü konuşmasına bir daha eskisi gibi olamayız kelimelerine dayanamam.
Mege karşı acayip bir duygum var ona yakınlığım bana konuşmaları çok başka değerli kıymetli.
Seviyorum M M e g seni
Seviliyorsunuz kızlar hepiniz...
Anam su gördüm suuuu akan su hemdeeM M e g
Triplimelek Megi @Akaba @-Asmin- @DenizinYosunKokusu @tuzsuz_ruh @Saskin baykus @Madammor @-Mahperi- @ince bilek @Ada duru KaPrisLiPazen
Obacanlar akşam herkes ateşin etrafında toplansın meditasyon yapacağız
Negatif düşünceler out dostluk in
Eki Görüntüle 2091214
Aaaâaaa özlemim yaaaaa ne bu boyleeeeBenim için çok değerli M M e g hemde çok ama anlamıyor.
En çok da Megim herşeyimi biliyor tek dostum diyebilirim gerçekte de sadece kk da değil.
Sevdiğim insanın bana kötü konuşmasına bir daha eskisi gibi olamayız kelimelerine dayanamam.
Mege karşı acayip bir duygum var ona yakınlığım bana konuşmaları çok başka değerli kıymetli.
Seviyorum M M e g seni
Geldiler yine bu ikisine ne olacak başka abla sana havale ediyorum bu defa eti de kemikleri de seninNeler oluyor yine yahu..
Kiyamam sana ben canimmMeg orda gevrek yisin lahmacun yisin dussuz burda menemenadaletin bu mu dunya
Doydum gari istemem Sağol pamuğum beni bi sen düşünüyosun zatennnKiyamam sana ben canimm
Sen gel ben sana yagsiz tuzsuz kebablar yaparım
Geldiler yine bu ikisine ne olacak başka abla sana havale ediyorum bu defa eti de kemikleri de senin
Ben soyliyim özlem 7. Takımda megle şart koymuşlar özlem gidip sohbet etmeyecek ama biri bisey sorunca mecbur konuşmak zorunda kalıyorsun ve mesaj zorunluluğu var kız üç mesaj atmış orda diye meg kıskançlık krizinin birinden çıkıp.birine giriyorSorun ne onuda bilmiyorum ki,yoksa parça pinçik edecem bunları ..
Canim nasılsın daha tam okumadim iyimisin bisey mi olduBenim için çok değerli M M e g hemde çok ama anlamıyor.
Seviyorum M M e g seni
Ablacm hosgeldin yoktun özledim♥♥Selamın hello güzeller,temizlik devam ediyor sizlere bakayım dedim.
Diyettekinin halini diyetteki anlar canimDoydum gari istemem Sağol pamuğum beni bi sen düşünüyosun zatennn
Aboewww sende mi diyette ben gibiCanim nasılsın daha tam okumadim iyimisin bisey mi oldu
Seviyorum seni çok degerlisin sadece benim için değil obamizin hepsi icin♥♥♥
Ablacm hosgeldin yoktun özledim♥♥
Diyettekinin halini diyetteki anlar canim
Ben soyliyim özlem 7. Takımda megle şart koymuşlar özlem gidip sohbet etmeyecek ama biri bisey sorunca mecbur konuşmak zorunda kalıyorsun ve mesaj zorunluluğu var kız üç mesaj atmış orda diye meg kıskançlık krizinin birinden çıkıp.birine giriyor
Aynen durum anlattığım gibi abla sen bilirsin artikYok artık yaaaa mesaj yasağımı geldi şimdi tripliye
Canim nasılsın daha tam okumadim iyimisin bisey mi oldu
Seviyorum seni çok degerlisin sadece benim için değil obamizin hepsi icin♥♥♥
Ablacm hosgeldin yoktun özledim♥♥
Diyettekinin halini diyetteki anlar canim
Aynen durum anlattığım gibi abla sen bilirsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?