- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.601
OhoooYoook çok ciddi meg gel açıkla başka neler yasak ahahahaha
Kısıtlamalar karşılıklı idi...Ahahhaha boşanalım biz demi
Dozaj olarak yarışamamYaaaa sen değilsin oylemi
Ahahhaha boşanalım biz demi
Delimisiniz siz kız orda cevap vermiş ne yapacak baska zayıflayacak orda bisey mı yapıyor sanki aaaaaa ne bu yaaaaa meggg resmen karı koca gibisiniz
Çok da güzel yarışırsın valla bide kıza biz böyle olamayız ne demek yaaaaDozaj olarak yarışamam
O benim düşüncemÇok da güzel yarışırsın valla bide kıza biz böyle olamayız ne demek yaaaayarilicam gulmekten
Ne haliniz varsa görün gidiyom benO benim düşüncem
Sağol sibel canımDelimisiniz siz kız orda cevap vermiş ne yapacak baska zayıflayacak orda bisey mı yapıyor sanki aaaaaa ne bu yaaaaa meggg resmen karı koca gibisiniz
Sadece senin mi?Tamam.Konuyu kapatalım mı lütfen.
Canım çok sıkkın.
Yaw deli ettin de ondan.Burada gülerek falan yazıyor ama özelde ki tavırla bana hergün konuşup yazarsa olmaz işte...
Yapamam ben...
Niye sıkkın canin kapatamayız bence sorunu cozmeliyiz birbirinize kısıtlama yapmadan dost olmayı deneyin size bir terapist bulcam eş terapisi göstersin sizeTamam.Konuyu kapatalım mı lütfen.
Canım çok sıkkın.
Bak gülüyorumNiye sıkkın canin kapatamayız bence sorunu cozmeliyiz birbirinize kısıtlama yapmadan dost olmayı deneyin size bir terapist bulcam eş terapisi göstersin size
Ikinizede söylüyorum bu sorunu çözün aranızdaki başıma ağrı girdi ne buYaw deli ettin de ondan.
Dedim ki,sen yaz istediğin yere. Bana da trip yapıp kısıtlayıp durma. Bu yani!!
Işte mantıkBence birbirinizi rahat bırakmakla başlayın işe. Herkes istediğini yapsın istediğiyle samimi olsun. Kızmayın ama gerçek hayatlarınızda hiçmi derdiniz yok sizin? İnsana anlam yüklenirde sanal bir ortama bu kadar anlam yüklemek niye?? Burada başkasıyla konuşsa ne olurki. Dostun yine senin dostun.
İşte bu tavır hep devam edecek...Yaw deli ettin de ondan.
Dedim ki,sen yaz istediğin yere. Bana da trip yapıp kısıtlayıp durma. Bu yani!!
Neye gülüyorsun deniz bana hic gitme takıma demedi ahahahahah bende ona demedim biz gayet medeni bir aşk yasiyoruzBak gülüyorum
Siz bi kere Deniz'le kendinize bakın hiiiihhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?