Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bence birbirinizi rahat bırakmakla başlayın işe. Herkes istediğini yapsın istediğiyle samimi olsun. Kızmayın ama gerçek hayatlarınızda hiçmi derdiniz yok sizin? İnsana anlam yüklenirde sanal bir ortama bu kadar anlam yüklemek niye?? Burada başkasıyla konuşsa ne olurki. Dostun yine senin dostun.

Burada gülerek falan yazıyor ama özelde ki tavırla bana hergün konuşup yazarsa olmaz işte...
Yapamam ben...
Yaw deli ettin de ondan.
Dedim ki,sen yaz istediğin yere. Bana da trip yapıp kısıtlayıp durma. Bu yani!!

Tamam.Konuyu kapatalım mı lütfen.

Canım çok sıkkın.
Niye sıkkın canin kapatamayız bence sorunu cozmeliyiz birbirinize kısıtlama yapmadan dost olmayı deneyin size bir terapist bulcam eş terapisi göstersin size

Niye sıkkın canin kapatamayız bence sorunu cozmeliyiz birbirinize kısıtlama yapmadan dost olmayı deneyin size bir terapist bulcam eş terapisi göstersin size
Bak gülüyorum
Siz bi kere Deniz'le kendinize bakın hiiiihhhh

Yaw deli ettin de ondan.
Dedim ki,sen yaz istediğin yere. Bana da trip yapıp kısıtlayıp durma. Bu yani!!
Ikinizede söylüyorum bu sorunu çözün aranızdaki başıma ağrı girdi ne bu deliricem sayenizde ben gidiyom biz düzeldik gel diye profile yazmazsanız gelmiyorum terkettim sizi protesto ediyorum

Işte mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…