- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.661
Canım açıklama yapmana gerek yok. Biliyorum zaten öyle bir durum olmadığını. ❤❤Şaka yaptım dedin ama ben yinede yazayım asla öyle birşey olamaz canım. Çok Üzülürüm.
Canım sizler her zaman çok kıymetlisiniz biliyorsun.
ince bilek
Sen de cok kiymetlisin hepimiz icin♥♥Şaka yaptım dedin ama ben yinede yazayım asla öyle birşey olamaz canım. Çok Üzülürüm.
Canım sizler her zaman çok kıymetlisiniz biliyorsun.
ince bilek
Bende aşırı kilolu biriydim çok şükür kurtulduk.Evet yeni üye olduğum zamanlarda yani
Muneden korkmazdim senden korktugum kadar:)
Oysa pamuk kadar yumuşak bi kalbin varmış♥♥şimdi cok seviyorum ama seni♥♡♥♡
Senden öğreneceğim cok sey var
Naifligin mesela★★★☆
Anladım canim inşallah istediğin kiloya gelirsin♥
Hayatimin 4 yılını kilolu gecirdim
Hamilelik ve dogumlar işte
Daha yenice rahatliyorum ben
Kilo ne kötüymus
Ciddi misin?Evet yeni üye olduğum zamanlarda yani
Muneden korkmazdim senden korktugum kadar:)
Oysa pamuk kadar yumuşak bi kalbin varmış♥♥şimdi cok seviyorum ama seni♥♡♥♡
Senden öğreneceğim cok sey var
Naifligin mesela★★★☆
Deniz beni de al çadırınaAa aynı şeyi yazdım şimdi,ben çadırın fermuyarını çikiyom raatsız etmeyin
Yok kuzum ben özür dilerim hepinizden.Sen de cok kiymetlisin hepimiz icin♥♥
Ben orda ciddi değildim inanki
Uzulmeni istemem yanlış bir şey dediysem Özür dilerim canim♥♥♥
Özür dileme. Abartılacak birşey yok. Bizim tadımız kaçmaz sizinkide kaçmasın ama. ❤Yok kuzum ben özür dilerim hepinizden.
ince bilek @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu Tadınızı kaçırdık kusura bakmayın
Ayakkabı giymek bile işkence oluyordu yaaBende aşırı kilolu biriydim çok şükür kurtulduk.
Evet çok kötü ya nasıl hafifliyor insan.
Bende çok seviyorum seni çok♥♥♥Ciddi misin?Üzüldüm bak şimdi.
Seni çok seviyorum ben.
Ama o zamanlar mecburen birazcık tatlı sert olmak zorunda olunuyor.
Sağol canımÖzür dileme. Abartılacak birşey yok. Bizim tadımız kaçmaz sizinkide kaçmasın ama. ❤
İlla diyorsunuzki ince bilek içindeki mahalle kadınını ortaya çıkarsınEvet verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ben de.
Yok kuzum ben özür dilerim hepinizden.
ince bilek @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu Tadınızı kaçırdık kusura bakmayın
Evet verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ben de.
Oyy oyy sende çokmuşsun. Bende en son 86 yı görmüştüm.Ayakkabı giymek bile işkence oluyordu yaa
99kiloyu gördüm ben
Bende çok seviyorum seni çok♥♥♥
Barismadiginiz sürece gelmiyorum ben denizde gelmiyormuş benim keyfim kaçmadı sadece sizi böyle görmek istemiyorum aranizdakinin farkındayım ama bu şekilde olanına karşıyım obadan ayrılmam tabiki protesto dedim işte adı üstünde grev yapiyom size karşı konuşun anlasin eskisi gibi koklaşın
İlla diyorsunuzki ince bilek içindeki mahalle kadınını ortaya çıkarsınben bir salon kadınıyım reca ediciyim içimdeki çirkefi ortaya çıkarmayın.
Bende benliğimden çıkmamak için gittim zaten bisey demek istemiyorum bu ikisineİlla diyorsunuzki ince bilek içindeki mahalle kadınını ortaya çıkarsınben bir salon kadınıyım reca ediciyim içimdeki çirkefi ortaya çıkarmayın.
Bacaklarima baktıkça kendime aşık oluyorum şimdi:-D:-D:-DOyy oyy sende çokmuşsun. Bende en son 86 yı görmüştüm.
Şükür gitti kırtulduk.
Bir daha hiç almayalım inşallah
Alla Alla ya siz üç gün bozuşunca biz bişi dedik mi??Barismadiginiz sürece gelmiyorum ben denizde gelmiyormuş benim keyfim kaçmadı sadece sizi böyle görmek istemiyorum aranizdakinin farkındayım ama bu şekilde olanına karşıyım obadan ayrılmam tabiki protesto dedim işte adı üstünde grev yapiyom size karşı konuşun anlasin eskisi gibi koklaşın
BizimkiAlla Alla ya siz üç gün bozuşunca biz bişi dedik mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?