- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.681
Bende yemek yapcam daha. İnanmazsın daha ben kahvaltı bile yapmadım sabah 9 da bir bardak çay bir kupada kahve içtim o kadar.Ne rahatsızlığı canlarim♥♥♥♥
Ikinizide cok seviyoru♥
Böyle üzülürseniz bizde üzülüyoruz
Barıştık diyin sarılın yemek yapilacak daha gidemiyorum
Sinirlerim bozuldu Zarifim
bende çıkıyorum lavabo yıkamam lazım möhüm işlerim var. İnce bileğiniz hepinizi ayrı ayrı öper ve giderrr.Bende benliğimden çıkmamak için gittim zaten bisey demek istemiyorum bu ikisine
Kalkmam sarılmadinizBende yemek yapcam daha. İnanmazsın daha ben kahvaltı bile yapmadım sabah 9 da bir bardak çay bir kupada kahve içtim o kadar.
Kalk canım kalk yemeğini yap minnaklar aç kalmasın.
Tamam kuzular bişey yokBarismadiginiz sürece gelmiyorum ben denizde gelmiyormuş benim keyfim kaçmadı sadece sizi böyle görmek istemiyorum aranizdakinin farkındayım ama bu şekilde olanına karşıyım obadan ayrılmam tabiki protesto dedim işte adı üstünde grev yapiyom size karşı konuşun anlasin eskisi gibi koklaşın
Hı hı tebi tebiBizimkibundan bundan öteye geçmiyordu siz çıldırdınız resmen
Nisan mı geldi????Nisan bizi bırakamaz bağımlılık yaptım onda ama ben gidicem sizi terkedicem
Kolay gelsin canımbende çıkıyorum lavabo yıkamam lazım möhüm işlerim var. İnce bileğiniz hepinizi ayrı ayrı öper ve giderrr.
Akşam görüşürüz canlarım.
Nisan mı geldi????
Canım küsme lütfen hadi yemeklerimizi yapalım. Akşama konuşuruz.
KüstümCanım küsme lütfen hadi yemeklerimizi yapalım. Akşama konuşuruz.
Çok ihtiyaçım var ruhumu dinlemeyeM M e g
Triplimelek Megi @Akaba @-Asmin- @DenizinYosunKokusu @tuzsuz_ruh Minik Duduklu Tencere Eva @-Mahperi- ince bilek @Ada duru KaPrisLiPazen
Obacanlar akşam herkes ateşin etrafında toplansın meditasyon yapacağız
Negatif düşünceler out dostluk in
Eki Görüntüle 2091214
Acısız lazer diye bişey duymadın mı
Gelsin kizzzz yazikkk özlediydim kendini bende ama denk gelemedik
Akşam bir ziyaretçi geldi supelendikNisan mı geldi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?