- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.721
Ayyy bugün çok konuştuk abla
Ablacm ben gelebilirim:)
Afiyet olsun inşallah
Ben adım kadar eminimki nisan hala burda..
Bizimle eskisi gibi canim cicim kuzumm konuşuyor. ..
Sadece kim bilemiyorum işte
O yüzden diyorum ki,,kimseye yazmazsa yazmasin ama bana ben nisanim desin..
Afiyet olsun canım
Şüphe dediğim gibi sadece yani o gün banlanınca farklı hesap açıp bazı kişilere yazmıştı , bir de hiç ara vermezdi kk'yi gece gündüz mutlaka yoklardı.Neden öyle düşündünüz? Bu ona ne kazandırırki
Eyyy nisan sensen 3 kere vurŞüphe dediğim gibi sadece yani o gün banlanınca farklı hesap açıp bazı kişilere yazmıştı , bir de hiç ara vermezdi kk'yi gece gündüz mutlaka yoklardı.
Ip adresi sabit bir yerden bağlanırsa bulunabilir bir de ip değiştirme proğramları da var ama bu kadarına kalkışmaz sanmıyorum.Olsun ne güzel konuştuk işte
Buyur gel beklerim:))
IP adresinden bulunur biliyorsun,deşifre olur anında..
Bayadır anmadıydım adını :))) kim hatırlattı çıksın ortaya :)))Eyyy nisan sensen 3 kere vur
Ip adresi sabit bir yerden bağlanırsa bulunabilir bir de ip değiştirme proğramları da var ama bu kadarına kalkışmaz sanmıyorum.
Dediğim gibi sadece proğramı indirip o an ki ip i onaylatması yetiyor dkHerhade değişken ıp var dye biliyorum,mesela bende IP den ceza alıp 4 gün siteye girememiştim..
Dediğin gibi o programları kullanıyorsa herşey olabilir..
Dediğim gibi sadece proğramı indirip o an ki ip i onaylatması yetiyor dk
da bir değişiyor otomatik ip adresi.
Valla ip çakışmassa bir de kendi kendini ihbar etmezse zor :)Çok değişikmiş buda,yakalanma riskide yok herhalde bunda..
Valla ip çakışmassa bir de kendi kendini ihbar etmezse zor :)
Rabbim ağız tadıyla yemegi nasip etsin canım :**Bitti kuzum sagol
Bu illagal proğramlar yasak olabilir de tam bilmiyorum ama yasal olmasın zaten ortalık öyle kötü ki bari bu kadarını yapamasınlar.İleri teknoloji bu herhalde,valla bu kadarda çok fazla artık..
Bu illagal proğramlar yasak olabilir de tam bilmiyorum ama yasal olmasın zaten ortalık öyle kötü ki bari bu kadarını yapamasınlar.
Sabah ban yedikten sonra bir ziyaretçi bakıyordu topiğe o olabilir büyük bir ihtimalleEyyy nisan sensen 3 kere vur
Çoğu online oyunlar da kullanıyor olsa da kötü amaçla kullanmayacakları da aşikar...Aynen gerçi bizim milletimiz gene kulpuna uydurur herşeyi..
Sebep olmasına gerek yok bağımlı insan 7 25 geldiği yereTuzsuzum neden şüphelendin
Ön sıralardan yer ayır bana@M e g
@Triplimelek MegiAkaba @-Asmin- @DenizinYosunKokusu @tuzsuz_ruh @Saskin baykus Eva @-Mahperi- ince bilek @Ada duru @Pamuklarperisi
Obacanlar akşam herkes ateşin etrafında toplansın meditasyon yapacağız
Negatif düşünceler out dostluk in
Eki Görüntüle 2091214
Aynen katılıyorum. GidemezzSebep olmasına gerek yok bağımlı insan 7 25 geldiği yeresırtını dönüp gidemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?