- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.801
Bende uzatma taraftarı değilim.Tripli gadın,lütfen uzatmayalım artık olur mu..
Sibel'le siz yazışmısınız. Sen kendi pencereden özet geçmişsin. Ben de durumu benim penceremden özetledim.
Yerle bir edilmek falan..Bence çok abartıyorsun,Sibel'in orda da dediğim gibi.
Burada ben yazdım dün defalarca bu defa sorun benimle kaynaklı sorun benim sözümde durmamam dedim...Duygusallığa arabesk demiyorum ki..
Arabesk tavır olan,"tmm zaten hep ben suçluyum,madem öyle burda durmam ben giderim tavrı"
Günaydın tontişimmm obada insan galmadi seni görünce selam verim dedim bu iki deli hala aynılar bizde terkettik obayıGünaydınlar obanın güzel hatunları
Günaydın tontişimmm obada insan galmadi seni görünce selam verim dedim bu iki deli hala aynılar bizde terkettik obayı
Iyi halt ettiniz DuzsuzgilGünaydın tontişimmm obada insan galmadi seni görünce selam verim dedim bu iki deli hala aynılar bizde terkettik obayı
Çok ayıpGünaydın tontişimmm obada insan galmadi seni görünce selam verim dedim bu iki deli hala aynılar bizde terkettik obayı
Çıtır davığımÇıdırımmmmm
Günaydın en tatlı anneanneGünaydınlar obanın güzel hatunları
Huhuuuuu
Günaydın en tatlı anneanne
Ayy hemde nasılllGünaydın triplim,şımarayım şimdi demi
Napıyosun bebeğim
Ben Allah ne verdiyse dalicam çok az kaldı sabrımı sınıyorlar bi bitmediler yaaa ne kiskanclikmis arkadaşGümaydın tuzsusum,meşhur delilerimizi kafa kafaya çarpmak lazım artık,zopamla dalacam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?