Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Anneannem bende kalicak bir süre
88 yaşında onunla ilgileniyorum canım
O nedenle gelemiyorum
Bebek gibi ilgi bekliyor
Oyy canım kolay gelsin
Rabbim iyiliklerine karşılık gönlündeki hasreti nasip etsin sana inşallah

Oyy canım kolay gelsin
Rabbim iyiliklerine karşılık gönlündeki hasreti nasip etsin sana inşallah

Ne güzel dua gülüm benim..
Amin Allah razı olsun .. inşallah
Rabbim kabul eylesin. .
Ben zaten yaşlıların duasını almayı çok severim ..

Bir gün bizde o yaşlara geleceğiz ..

Aynen ruhum iyiyim ağrılarım
Geçti

Evet yaa bizim yoğunluk bitmez ..
Sevindim kuzum napalim sağlık olsun çok büyük sevap sabır ettinmi ben eşimin anneannesine çok baktım banyosunu yaptırdım rahmetli oldu hep dua ederdi bana sagolsun

Günaydın canım,benim babaannem gibi biriyse daha da seve seve bakarsın anne annene,biz bekliyoruz seni arada bak bize yeter♡♡♡

Bakmaz.miyim denizim
Bakarım tabii=))

Ah bide kar yagsa buralara

Sevindim kuzum napalim sağlık olsun çok büyük sevap sabır ettinmi ben eşimin anneannesine çok baktım banyosunu yaptırdım rahmetli oldu hep dua ederdi bana sagolsun

Ben de herşeyini yapıyorum
Diyorum ben de o yaşlara gelicem
Torunlarım olucak mı benimle böyle ilgilenecek mi ...

İster istemez düşünüyor insan. .

Ben de herşeyini yapıyorum
Diyorum ben de o yaşlara gelicem
Torunlarım olucak mı benimle böyle ilgilenecek mi ...

İster istemez düşünüyor insan. .
Inşallah Allah içlerine merhamet versin canımın ici sabredene çok güzel bizimki alzheimer olmuştu Allah bizlerede nasip etsin

Çok güzel olmuş cano,eline sağlık,kelebekler şeker hamuru mu,gece de yedik gerçi de,karanlıkta seçememişim
ben biraz uyuyacağım cano,çarşafları asarsın sen
Şeker hamuru canım tamam hadi yat kizzzz bizim makina onları kendi yapıyor dedimdi duymadın mı kral çadırına full otomatik makina yakisir

Bu yıl bari kış olmasın fazla diye dua ediyorum ben.13 yıldan beri palandöken haltetsin,kapının önünden kayakla kayılır vallahi.
Soğuk en sevmediğim üşüyorum o zaman çok kar sevmem bu yüzden hiç yaz güneş olsun bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…