- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.961
Gelmiyorsun eskisi gibi
Senle benim işimiz de bitmez gelen gidende sağlık olsun kuzum sen iyisin dimiAnneannem bende kalicak bir süre
88 yaşında onunla ilgileniyorum canım
O nedenle gelemiyorum
Bebek gibi ilgi bekliyor
Oyy canım kolay gelsinAnneannem bende kalicak bir süre
88 yaşında onunla ilgileniyorum canım
O nedenle gelemiyorum
Bebek gibi ilgi bekliyor
Senle benim işimiz de bitmez gelen gidende sağlık olsun kuzum sen iyisin dimi
Günaydın canım,benim babaannem gibi biriyse daha da seve seve bakarsın anne annene,biz bekliyoruz seni arada bak bize yeter♡♡♡IcimdekiSonsuzDeniz günaydın denizim
Oyy canım kolay gelsin
Rabbim iyiliklerine karşılık gönlündeki hasreti nasip etsin sana inşallah
Sevindim kuzum napalim sağlık olsun çok büyük sevap sabır ettinmi ben eşimin anneannesine çok baktım banyosunu yaptırdım rahmetli oldu hep dua ederdi bana sagolsunAynen ruhum iyiyim ağrılarım
Geçti
Evet yaa bizim yoğunluk bitmez ..
Günaydın canım,benim babaannem gibi biriyse daha da seve seve bakarsın anne annene,biz bekliyoruz seni arada bak bize yeter♡♡♡
canım benim
Sevindim kuzum napalim sağlık olsun çok büyük sevap sabır ettinmi ben eşimin anneannesine çok baktım banyosunu yaptırdım rahmetli oldu hep dua ederdi bana sagolsun
Çok güzel olmuş cano,eline sağlık,kelebekler şeker hamuru mu,gece de yedik gerçi de,karanlıkta seçememişimKızlar pastam.guzel olmus mu aceleye geldi temizlik yaparken ancak bu kadar oldu Eki Görüntüle 2091691
Kızlar pastam.guzel olmus mu aceleye geldi temizlik yaparken ancak bu kadar oldu Eki Görüntüle 2091691
Inşallah Allah içlerine merhamet versin canımın ici sabredene çok güzel bizimki alzheimer olmuştu Allah bizlerede nasip etsinBen de herşeyini yapıyorum
Diyorum ben de o yaşlara gelicem
Torunlarım olucak mı benimle böyle ilgilenecek mi ...
İster istemez düşünüyor insan. .
Şeker hamuru canım tamam hadi yat kizzzz bizim makina onları kendi yapıyor dedimdi duymadın mı kral çadırına full otomatik makina yakisirÇok güzel olmuş cano,eline sağlık,kelebekler şeker hamuru mu,gece de yedik gerçi de,karanlıkta seçememişim
ben biraz uyuyacağım cano,çarşafları asarsın sen
Sağol kuzum eşimin doğum günüydü hazır pasta hic sevmiyorum ben ona yaptım yazıyı bozdum bida yazdım üstü bozuk oldu biraz ama olsun sonuç el emeği:)Çok güzel olmuş canisi
Ellerine sağlık =)
Bu yıl bari kış olmasın fazla diye dua ediyorum ben.13 yıldan beri palandöken haltetsin,kapının önünden kayakla kayılır vallahi.Bakmaz.miyim denizim
Bakarım tabii=))
Ah bide kar yagsa buralara
Soğuk en sevmediğim üşüyorum o zaman çok kar sevmem bu yüzden hiç yaz güneş olsun bana yeterBu yıl bari kış olmasın fazla diye dua ediyorum ben.13 yıldan beri palandöken haltetsin,kapının önünden kayakla kayılır vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?