- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.981
Canım çok güzel olmuş yaaKızlar pastam.guzel olmus mu aceleye geldi temizlik yaparken ancak bu kadar oldu Eki Görüntüle 2091691
Sağol kuzum eşimin doğum günüydü hazır pasta hic sevmiyorum ben ona yaptım yazıyı bozdum bida yazdım üstü bozuk oldu biraz ama olsun sonuç el emeği:)
Bu yıl bari kış olmasın fazla diye dua ediyorum ben.13 yıldan beri palandöken haltetsin,kapının önünden kayakla kayılır vallahi.
Sağol kuzum inşallah hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu ömür geçirelimCanım çok güzel olmuş yaa
Eşinle bir ömür boyu mutluluklar
Oyyy yapmazmiyim keşke buluşabilme fırsatımız olsa obacakAynen canım gayette güzel olmuş valla
Bize özel de yap bir gun=)
Evet malesef bitmez canım benim bitmezcanım benimgeldim ama gidicem yapıcam hiç bitmiyo
Papatyam ellerine sağlık bitanem
AminnnSağol kuzum inşallah hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu ömür geçirelim
abla biz bu kadar gözell değiliz
Genç de değiliz
Yaa bu çok güzel
Gelecekteki kendim ve obadakiler
Ellerine saglik şekercim
Çok iyi geldi bu çay =))
hava soğuk üşümeyelim toplanın ateş başınaEki Görüntüle 2091696
Oyyy yapmazmiyim keşke buluşabilme fırsatımız olsa obacak
Oyyy havada soğuktu ayaklarım buz kesti sağol canimmmmmmhava soğuk üşümeyelim toplanın ateş başınaEki Görüntüle 2091696
Hayaller hayatlar bütün bölgelerden var marmara ege güney iç ne ararsanHerkes farklı yerde alaska
Biri palandöken =)))
Olsa guzel olurdu tabikisi
ablacım rabbim sağlıklı ömürler versin hepinizeBugün kızımın doğum günü hanımlar,biraz önce telefonda görüştük 29 yaşına girdi..
Yıllar ne çabuk geçiyor yaa,daha dün gibi herşey.
Allah sağlık sıhhatle huzur mutlulukla evladıyla eşiyle annesi babasıyla hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin ablam iyiki doğdunuz beraberBugün kızımın doğum günü hanımlar,biraz önce telefonda görüştük 29 yaşına girdi..
Yıllar ne çabuk geçiyor yaa,daha dün gibi herşey.
ooh ısın ısınOyyy havada soğuktu ayaklarım buz kesti sağol canimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?