- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.481
Ban yemek değildi sorun canısı,tiksindim ,elim varmadı,yazsam bakacaktım devamına,istemedimBen yazardım valla banı da yerdim bir guzel helalinden
Sever beni anlamında o bana aşık ahahahah denizi aslaaaaa ahahaha ben yatiyom kız nisan sende yat hadi gariAl sana 2
Ay gidermiş bir deSever beni anlamında o bana aşık ahahahah denizi aslaaaaa ahahaha ben yatiyom kız nisan sende yat hadi gari
Haklısın ama ben dayanamamBan yemek değildi sorun canısı,tiksindim ,elim varmadı,yazsam bakacaktım devamına,istemedim
SıfırAy gidermiş bir de1'e düştü
Ben sildim:)Nisanın özel mesajları halaa duruyor benim. HatıraAllahım ne meraklıydı. Ama beni taciz etmişliği yoktur. Uçkuraltı da hiç yazmazdı rahmetli
Bende sormustum ne alak diyeYoook öyle bisey demedim ben ahahahahah uydurmuş biyerinden
uykum geldi yatiyom
Duyayım,sibel de duysun,,o benim arkadaşım,benzer yanlarım,yalnızca 7 fark olan fotokopi resmim,herkesi sevsin,gönlünde bana da yer olsun,yeterDeniz'i boşadın mı ? Duymasın
Mashallah size canlarDuyayım,sibel de duysun,,o benim arkadaşım,benzer yanlarım,yalnızca 7 fark olan fotokopi resmim,herkesi sevsin,gönlünde bana da yer olsun,yeter
Sen biliin kankimForeverYoung idisenin dediğin bana pek uygun,değiştirem mi napam datlum ?
Bende diyom kankim bana küstü mü? Ojgeldın dedim görmedi :)Sen biliin kankim
Mashallah size canlar
Dönüp dönüp geçmişi okuyodum. En sevdiğim şeyBende diyom kankim bana küstü mü? Ojgeldın dedim görmedi :)
Hepinizi seviyorum kızlar,pamuğu,bebeklerini,seni megi,triplimi hepinizi,buraya bakmasam tuhaf geliyor,iyi geceler hepinize,dualarınız kabul olsun,rızkımız bol olsun,sibelime asminime,madamıma her isteyene bebekler versin rabbimSana daşifalar akabam♡♡♡
Amin canım Deniz'im ❤ bende seni,hepinizi seviyorum
Hepinizi seviyorum kızlar,pamuğu,bebeklerini,seni megi,triplimi hepinizi,buraya bakmasam tuhaf geliyor,iyi geceler hepinize,dualarınız kabul olsun,rızkımız bol olsun,sibelime asminime,madamıma her isteyene bebekler versin rabbimSana daşifalar akabam♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?