- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.461
Ahahahha tabisi kız nisan iki yap onu@tuzsuz_ruh 3 oldu,cevap mı yoksam bu sana ?
Olabilir de canım eşiİşte ben o iğrenç sözünden çıkardım erkek olduğunu,bir kadın bunu diyemez,erkekte diyemez de,derse de erkektir yanineler görüyoruz burada
Nisan beni her konuya/profile etiketlersi yaaAynen ben seni görüyordum ama tanismamistij
Ben konu kapanınca okudum. Bende görmedim yazarken.Görmemişim demekki ben göreydim kendimi tutamazdım zaten pislik
Ahahahha tabisi kız nisan iki yap onu
Ahahahha okudumSevgi pıtırcığıydı canıııım
İlk konularındaki bir şey dışında naif buluyordum ben onu,arada o konusu aklıma gelince,Allah Allah,onu nasıl yazmıştı bu kız diyordum.Hani herkes şunu yapmıyormuş,konu komşu öyle diyor diye bir konusu vardı.Hatta iki kişi,aha da buraya yazıyorum,sen erkeksin demiş
AnamAhahahha tabisi kız nisan iki yap onu
Yok benim eski nick sibel09 du ondan hatirlamiyosun sen bir iki laflamistikOlabilir de canım eşi
Ama akla bile gelmemesi gerekwn bisey o...
Nisan beni her konuya/profile etiketlersi yaa
Seni esgecmis demek《《
Ben yazdım yazdım,sildim,çıktım obaya geldimGörmemişim demekki ben göreydim kendimi tutamazdım zaten pislik
Benim durumum farklı canimmmBen gebelik bölümünün de editörüydüm senelerce.
Ordan büssürü şey öğrendiydim mesela. Gebelik için yumurtlama testi,yumurta geliştirmek için hayıt otu hapı. Rahme ulaşsın diye preesed jel vs vs
Bunlar olasılığı arttıran şeyler. Hani isteyip de zorlanılıyorsa gebelik için.
Anladım canim♥Yok kuzum ondan değil kardeş bambaşka ikiz bende çok başka bişey o yüzden çok etkileniyorum böyle şeylerden aminn inşallah Allah büyük canımın ici
Birisi helenra. .Sevgi pıtırcığıydı canıııım
İlk konularındaki bir şey dışında naif buluyordum ben onu,arada o konusu aklıma gelince,Allah Allah,onu nasıl yazmıştı bu kız diyordum.Hani herkes şunu yapmıyormuş,konu komşu öyle diyor diye bir konusu vardı.Hatta iki kişi,aha da buraya yazıyorum,sen erkeksin demiş
Ben yazardım valla banı da yerdim bir guzel helalindenBen yazdım yazdım,sildim,çıktım obaya geldim
Deniz'i boşadın mı ? Duymasıntek asgım kendisi
Ben anlamadı@tuzsuz_ruh 3 oldu,cevap mı yoksam bu sana ?
Al sana 2Ben yazardım valla banı da yerdim bir guzel helalinden
AminnnnnAnladım canim♥
Rabbim gönlündekini beklenmeden versin inşallah
Birisi helenra. .
Geçmişini okuduğumda cok açık vermis ama anlamamisiz
ZiyaretçileeerBen anlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?