- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.741
Bir kere daha sigorta yatmamisti. Buyuzden hastaneye para vermistik. Hatta tartistik ordakilerle sigortan yoksa git ozelde yaptir demisti, tabi bende o agriyla saydirmisitim sanami soracagim nerde yaptiracagimi diye..Hahahahahaaa
Sgk varsa devlet hastaneleri yapıyor zaten..
Yada çok cüzi bir miktar alırlar,araştır bence bunu..
MaşallahKızım sınavlarının hepsini verdi geçti,2.döneme hazırlanıyor biraz önce haber verdi 2 dersi belli değildi ouda vermiş çok şükür..
Bir kere daha sigorta yatmamisti. Buyuzden hastaneye para vermistik. Hatta tartistik ordakilerle sigortan yoksa git ozelde yaptir demisti, tabi bende o agriyla saydirmisitim sanami soracagim nerde yaptiracagimi diye..
Maşallah
Maşallah ablam yaa♥Kızım sınavlarının hepsini verdi geçti,2.döneme hazırlanıyor biraz önce haber verdi 2 dersi belli değildi ouda vermiş çok şükür..
Simdi aradim. Bir aylik sigorta yaptir sgk ya 53 tl onunla islemlerini yaptir dediler.. mantikliAnladım sigorta yatmış olsaydı sorun olmayacaktı tabi..
Maşallah ablam yaa♥
Bu sene guzel haberler kizindan♥♥
Simdi aradim. Bir aylik sigorta yaptir sgk ya 53 tl onunla islemlerini yaptir dediler.. mantikli
KaPrisLiPazen kız çok yoruldum dün bugün adam yok gene burdayım :))
Nisan yılın trolu oduluni alabilir ya hakkını verdi sagolmasin :))
Abla sürekli online olanlara yazmış sanırım ben bı ara gece gündüz birdaydimBir bana yazmadı gerçi bir kere profilden yazmıştı o kadar..
Iste simdi bakiyorumda 19 bin tl borc oldugu icin yapilmayabilirmis karisikÇözüldü işte sigorta yatmadığı için işlem yapılmamış..
Aminn inşallah ablacimm cok mutlu oldum böyle haberi duyunca♥Sağol canım 2.masterini yapıyor şimdi,darısı evlatlarına olsun inşallah..
Birde 2.üniversiteyi okuyor,oda açık öğretimden..
Sagolmasin:-D:-D:-DKaPrisLiPazen kız çok yoruldum dün bugün adam yok gene burdayım :))
Nisan yılın trolu oduluni alabilir ya hakkını verdi sagolmasin :))
Ama aşık olunmaz mı buraya ya,yurdumun pılantalı yaka iğnesi,küçük ama kıymeti büyük,yurdumun her taşına kurban olayım,ama en çokta İzmitin taşına,toprağına
Abla sürekli online olanlara yazmış sanırım ben bı ara gece gündüz birdaydim
Iste simdi bakiyorumda 19 bin tl borc oldugu icin yapilmayabilirmis karisik
Aminn inşallah ablacimm cok mutlu oldum böyle haberi duyunca♥
Sagolmasin:-D:-D:-D
Ben geldim geçen gün oraya bilemedinmi4.takim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?