- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.721
Geçmiş olsun canimmmKanal tedavisi demisti gidememistim gecende bir tarafi kirildi hava aliyorr
Wuhuuuu dussuz bunu çift beğendi
Benimki tek kanal bir kerede bitebilir 200 tl baktim simdi
Tarzını nerden bileyim ki senin ben bir konuşmayla hem öyle üyelerle ilgili konuşmadım onla ben sevmiyorum gibisine
Tamam itiraf ediyomhiiiiicccccc sevmiyom seni pambikkkkkkkkkk
Ikizlerine bird e damadima aşığım o kadan
Yokki milyon beğen düğmesi bunu gasteye yazicammmmmmmÇift yetmez daha çok beğennn
Yine iyiymiş fiatı,devlet hastaneleri yada sigorta hastanelerine hiç baktınmı..
Duydunuzmuuuuuu
Duydunuzmuuuuuuuuuuuuuuu
Sivmiyirim didiiiii
Bebelerim seni pek severler ama
Damat hergun cikolata alir sana cicek toplar
Wuhuuuuuuuuuuu denizim sol yanimmmmmmm olmazmi sana yer ruh ikizimDuyayım,sibel de duysun,,o benim arkadaşım,benzer yanlarım,yalnızca 7 fark olan fotokopi resmim,herkesi sevsin,gönlünde bana da yer olsun,yeter
Aminnnnmnmmmm bende seni ve burdaki tanıdığım herkesi çok seviyorum iyiki varsinizzzz
Hepinizi seviyorum kızlar,pamuğu,bebeklerini,seni megi,triplimi hepinizi,buraya bakmasam tuhaf geliyor,iyi geceler hepinize,dualarınız kabul olsun,rızkımız bol olsun,sibelime asminime,madamıma her isteyene bebekler versin rabbimSana daşifalar akabam♡♡♡
Sen zaten ilk gecenden katılmamışmıydın gülşah adıyla
Aynısını diyecektimİnanamadın di mi,ben de
Arkadaş 24 ekimlerde,Fatihhan annesiyle katılmıştı,baya aksiyonlu bir gece olmuş,sabah görmüştüm ben de
Sagol bitanemmGeçmiş olsun canimmm
Duzsuzum sağolasın buyur gel beraber yiyelimm ısıttım yeni yumuşacıkBugünde gelen gelenemasallahhhh nazar değmez insallah
Bu arada yemekini çok beğendim gelicem o yanlara eline saglik
Ayni fiyat oluyor cunku sigorta karsilamaiyor ya. En azindan ben oyle biliyorumÇift yetmez daha çok beğennn
Yine iyiymiş fiatı,devlet hastaneleri yada sigorta hastanelerine hiç baktınmı..
Gel gel bekleriz kapımız herkese açık yokkkkkkk bana gel deme yiyemez ben çünkü diyetteDuzsuzum sağolasın buyur gel beraber yiyelimm ısıttım yeni yumuşacık
Vakit buldukça gelirim obaya sohbetiniz maşallah çok güzel
Banada lazım o diyetler ama yapamıyorummGel gel bekleriz kapımız herkese açık yokkkkkkk bana gel deme yiyemez ben çünkü diyette
Diyet takımındayım gel seni de zayiflatalim 9 kilo verdimBanada lazım o diyetler ama yapamıyorumm
Hangi takımdasın sen ?Diyet takımındayım gel seni de zayiflatalim 9 kilo verdim
Yokki milyon beğen düğmesi bunu gasteye yazicammmmmmm
Ayni fiyat oluyor cunku sigorta karsilamaiyor ya. En azindan ben oyle biliyorum
Anaaaa nisana bak sennnn ya :-D:-D:-D:-DAhahahhaha trollugun dibi olmuş resmen bana da kendisi için bir komşusu agdaciymis o geliyor bana diyorduordan duymuş bir kelime kendine almış burdan duymuş kendine almis
Ahahahhaha trollugun dibi olmuş resmen bana da kendisi için bir komşusu agdaciymis o geliyor bana diyorduordan duymuş bir kelime kendine almış burdan duymuş kendine almis
4.takim canimmHangi takımdasın sen ?
Gunaydin uykucu yafrukurt♥♥♥Sizde mi burdaydijiz ben yazarken yoktuhuz hosgeldiniz hepimiz hoşgeldiniz onaya @DenizinYosunKokusu
HanimKelesimiGetir
@M e g
@Triplimelek Megi
@tuzsuz_ruh
@Akaba
KaPrisLiPazen
@ince bilek
@Madammor
@JustPeace
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?