- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.961
Pamuk böyle yazma bence. Meg hedef oluyor sen böyle yazınca. Onun hassasiyeti başka biliyorsun. Yoksa kimseyi kısıtlama gibi birşey söz konusu değil tabiki
Biliyorum canim
Ben anlamadigima kızıyorum
Boş yere benim sacmalamam yüzünden gerginlik olsun istemiyorum
Megimi hedef yapmak değil amacim ya
Off
Meg kızıyor yazınca meg insanları kısıtlıyor gibi algılandıda ondan hedef dedimAnlamaya çalışıyorumda neyin hedefindeki acaba.
Bana hitaben yapılacak olan olası sitemlerin hedefi.Anlamaya çalışıyorumda neyin hedefindeki acaba.
Uykusuzluk basima vuruyor benimYaa niye uzuldun bu kadar
Atla deve değil ya yanlış anlaşılma olmuş. Olsun nolcak boşver
Kim nereye gitti yaTuzsuz da mı??
Meg kızıyor yazınca meg insanları kısıtlıyor gibi algılandıda ondan hedef dedim
Y
Bana hitaben yapılacak olan olası sitemlerin hedefi.
Ama yok öle bişey Ankım yazdım
Neyse canım yanlış anlaşılma olmuş. Sen bence hazır ikizler uyuyorken uyu biraz. Uykusuzluk insanı asabi yapıyor.
Kaltilarki ..Neyse canım yanlış anlaşılma olmuş. Sen bence hazır ikizler uyuyorken uyu biraz. Uykusuzluk insanı asabi yapıyor.
Uyu canım sen,ben uyanıkken bişey anlamadım,sen hiç anlamıycan şimdiDenizzzz bi kova su dök bana
Hem anlamadım hem karıştırdım heryeri...Uyu canım sen,ben uyanıkken bişey anlamadım,sen hiç anlamıycan şimdi
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Kırmızı ruj sürseniz siyah elbiseyle bayılıyorum benKızlar yeğenmin nişanı var şubatta şöyle omuzları açık siyah bir elbise alayım diyorum ne dersiniz.
Nişan evde olacak..
Model bakıyorum netten ..
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Kırmızı ruj sürseniz siyah elbiseyle bayılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?