Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ank'ım niye öyle diyorsun,bizim seninle dostluğumuz kaç senelerdir bakii mesela.
Kaldı ki ben seninle kötü olmam,arkanda yanında olurum.
Diyorum ya obamızın yafrukurtları göç etmesin,burda ne kadar iyiyiz diye düşünüyorum ben. Mevcudumuz eksilmesin,tadımız kaçmasın diye..

Beybişim şöyle bişi var ama biz birbirimizi kaç yıldır bilir ederiz ..
Başka yere gitmesin demek te yanlış bence,diğer yerlerde bizim gidip okuyoruz mesaj yazıyoruz demi..
Zaten hepimiz buradayız yazıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz yer geldimi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz değilmi..
Tadımız kaçmaz emin ol,senin üzüldüğün noktalardan biriside ceza almamız yanılmıyorum üzülüyorsun bunuda çok iyi biliyorum tatlım..

Ank'ım geçmişte 4 kişi kalmıştık şu koca obada biliyo musun.. Herkes bu şekilde bi yerlere dağılmıştı. Sonrasında kimi üyelik iptali yaptırdı,kimiyle selamımız bile kalmadı..
Dağılmayalım,derdim bu.
Ve evet eski alışkanlık koruma iç güdüsüyle de hareket ediyorum..
Haklısın oluruna bırakalım biz..

Megim bir anda ortalıkta karıştı anlam veremedim
Yanlış anlaşıldı birseyler
Obamiz çok güzel kimsenin gönlü kalmasın
Kaldığı yerden devam edelim boşverin

İlk zamanları bilmiyorum kimler vardı onuda bilmiyorum.
Hatta burayada sen davet etmiştin beni severek geldim muhabbet ettik ne güzel ve hala devam ediyor..
Eski dostları biliyorsun sende gelmiştin oraya,bak kaç kişi kaldı artıkorada,bir şekilde dağılıyor ve engel olamazsın buna kişiler yok oluyor bir şekilde..
Senide çok iyi anlıyorum tamamen dediğin gibi koruma içgüdüsüyle hareket ediyorsun..
Sakın yanlış anlama beni olurmu,sadece dışardan bir göz olarak düşüncelerimi yazıyorum..
Yoksa hepinizi çok seviyorum kuzucum..

Kadife kalın gibi duruyor ama ince pek belli etmez bence

Bu kalın bir kadife gerçi,bakalım artık denemek lazım bulunca..

Dağılmayalım biz işte. Akıbeti bu oluyor işte başka başka yerlere yazmanın..
Doğru söylüyosun ama oluruna bırakmak,kalanlarla devam etmek lazım..
Bak nasıl çektim üzerime tepkileri..

Dağılmayalım biz işte. Akıbeti bu oluyor işte başka başka yerlere yazmanın..
Doğru söylüyosun ama oluruna bırakmak,kalanlarla devam etmek lazım..
Bak nasıl çektim üzerime tepkileri..

Olmuyor işte onu söylemeye çalışıyorum bende,bir noktada kopuyor bazı şeyler..

Pamuk böyle yazma bence. Meg hedef oluyor sen böyle yazınca. Onun hassasiyeti başka biliyorsun. Yoksa kimseyi kısıtlama gibi birşey söz konusu değil tabiki
Aynen öyle zarifim
Kızmak sitem etmek çok farklı dır.
Bizler burada istediğimiz için varız.
Zorla değil.
Yoksa heryerde mubabbet edilebilir.
Obamız başka sıcak içten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…