- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.301
Niye be severdim kendisini gerçekten beni buraya o çağırdı zatenSus kiz tovbe de.
Teşekkürler efenim♥♥Görmem mi kız çok yakışıklı olmuş
Iki inatçı tripli yeter bencede ahahahahahah sen dön balim özüne yakışmadı sanaObamiz bu kadar tribi kaldirmaz:-D:-D
Ben ozume dönüyorum:))
Yaaa deme öyle gelmicek sonra benim yanıma hayır zaten bu zamana geldiyse bensiz nasıl durdu anlamadım benNisan zaten aramızda:)elbet bulacağız seni
Iki inatçı tripli yeter bencede ahahahahahah sen dön balim özüne yakışmadı sana
Benim de sikintim yoktu ama diger kizlarla olan sohbeti soguttu.Niye be severdim kendisini gerçekten beni buraya o çağırdı zaten
Afiyet olsun ki. ^.^Tesekkurler canimm❤
Gelip açıklamalı bence onun erkek olduğunu düşünmüyorum benBenim de sikintim yoktu ama diger kizlarla olan sohbeti soguttu.
İki üyeliği vardı belkide. Onunla hala dolanıyor olabilir aramızda.Yaaa deme öyle gelmicek sonra benim yanıma hayır zaten bu zamana geldiyse bensiz nasıl durdu anlamadım ben
Ben de dusunmuyorum ama kacmasina anlam veremiyorum. :/Gelip açıklamalı bence onun erkek olduğunu düşünmüyorum ben
İçmiş kadar oldum sağolasın canım
Gelmez ama o kadar hakaret okudu profilindeGelip açıklamalı bence onun erkek olduğunu düşünmüyorum ben
gııı pazen ifşa time yapalım senle ben seni görmedim hicccc
Bencede demez başka üyelikle girer yine aramızaGelmez ama o kadar hakaret okudu profilinde
Yani gelse de diyemez ben nisanim diye
Değil miince bilek
Geldim canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?